FK PŘÍBRAM
16.07.2018
Příprava A-tým, přát.
1:1
Werder Bremen vs. Příbram
Online
Branky: 7. Sargent - 69. Matoušek
Werder Bremen: Ploogmann – Beijmo, Vollert, Friedl, Beste – Käuper, Mbom, Wagner (36. Gruev) – Kainz, Johannsson, Sargent
Příbram: Kočí – Skácel (45. Antwi), Nitrianský, Tregler, Pecháček (36. Soldát) – Matoušek, Fantiš (45. Grajciar), Průcha (25. Kilián), Květ, Rezek (55. Portilho) – Slepička (45. Jandera)

Povedená generálka s Werderem Brémy

Zdeněk Brož

Na závěr soustředění v rakouském Kaprunu jsme sehráli jako generálku na ligu duel proti bundesligovému celku Werder Brémy. I díky povedenému výkonu ve druhé půli jsme si vybojovali remízu 1:1, když minutu před koncem zápasu vyrovnal Jan Matoušek.

Do nedělního utkání hraného v Zell am Ziller vstoupili agresivněji hráči Werderu Brémy. Hned v úvodu zahrozil Mbom, ale Ondřej Kočí jej vychytal. V 7. minutě přesně zakončil rychlou akci Sargent a prohrávali jsme na zaplněném stadiónku 0:1. Náš tým chvíli hledal recept na zklidnění hry. V 18. minutě kopal Jan Rezek přímý kop, ale jeho rána mířila těsně vedle tyče.

Ve druhé části hry se dostal Rezek za obranu, střelu mu zablokoval obránce, ale Kiliánova dorážka zazvonila o tyč branky bundesligového celku. Herní převaha a snaha o vyrovnání pokračovala dál. Do dvou šancí se dostal Peter Grajciar. Jednou pálil v dobré pozici těsně nad branku, podruhé mu skluzem pod nohy zabránil obránce lépe zakončil v pozici sám před brankářem.

V 57. minutě z rychlé akce Matouška po pravém křídle také branka nepadla, když míč letěl těsně vedle. Poté musel na druhé straně pozorně chytat Kočí proti Bestemu. V závěru byla vidět únava na hráčích v zelenobílém a toho využil Tregler, když poslal přesný pas za obranu Matouškovi, který opět z pravé strany vlétnul do pokutového území, zakončil přesně a vyrovnal na 1:1.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School