FK PŘÍBRAM
15.01.2019
Příprava A-tým, přát.
2:5
Ústí n. L. vs. Příbram
Branky: 50., 71., 81. Jandera, 37. Hlúpik, Jandera, 65. Fantiš – 10. Šmehýl, 30. Krátký
Žluté karty: Hlúpik
Červené karty: 57. Šmehýl
Ústí n. L.: Lindr – Bílek, Šmehýl, Pimpara, Valenta, Matějka, Krátký, Richter, Kingue, Šimeček, Brak
Příbram: Švenger - Skácel, Nitrianský, Nový, Jablonský (46. Rezek) - Voltr, Katidis (46. Jandera), Průcha, Kilián (58. Januška) , Hlúpik - Fantiš

Výrazná výhra nad druholigistou

Zdeněk Brož

Příbram ve třetím utkání Tipsport ligy s Ústí nad Labem zvítězila jednoznačně 5:2, když hattrick nasázel Jandera, po jedné brance pak přidal Fantiš a Hlúpik.

Severočeši se v utkání ujali vedení v 10. minutě, po půlhodině přidali navíc další gól povedenou střelou o břevno. Jejich vedení 2:0 jsme ještě do poločasové přestávky stáhli alespoň na rozdíl branky, když se z hranice pokutového území pěkně trefil Filip Hlúpik.

Po změně stran vyrovnal střídající Rostislav Jandera, když využil ideální pas před prázdnou branku od Hlúpika. Ústí nad Labem pak šlo do deseti po surovém faulu Šmehýla na Davida Kiliána. A příbramští hráči trestali.

Jandera vyšperkoval gólovou šanci přihrávkou na volného Antonína Fantiše a vedli jsme už 3:2. A i v dalších brankách úřadoval Jandera, který na podzim hostoval na Vyšehradě. Chladnokrevně zakončil ještě v dalších dvou akcích a soupeři tak nasázel hattrick, na který mu stačil druhý poločas. Příbram zvítězila 5:2, v tabulce je se 6 body na prvním místě. O vítězi skupiny však rozhodne zápas Hradce s Vlašimí, který se hraje ve středu.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School