FK PŘÍBRAM
19.01.2019
Příprava A-tým, přát.
4:1
Příbram vs. Sokolov
Příbram: Kočí - Antwi, Tregler, Kodr, Nový - Fantiš, Průcha (56. Kilián), Jablonský, Květ, Nitrianský (46. Soldát) - Keita

Hattrickem se blýsknul Keita

Redakce

Na vedoucí branku Sokolova dokázala Příbram reagovat velmi rychle a díky hattricku Ibrahima Keity porazila druholigový tým zaslouženě 4:1!

Příbram musela do zápasu nastoupit bez Jana Rezka, který se před utkáním, které se hrálo v mrazivém počasí, zranil. Utkání, které se hrálo na zbrusu nové umělé trávě ve Vejprnicích, dlouho nepřinášelo velké šance. Pokusy z dálky nám úspěch nepřinesly, když přímý kop Martina Nového šel nad branku nebo zajímavá střela Fantiše se otřela o břevno branky Baníku Sokolov.

Do vedení šli v prvním poločasu hráči druholigového Sokolova, když se trefil ex-příbramský Michal Hlavatý, kterého pamatujeme třeba ze zápasů U19 v UEFA Youth League. Vyrovnání z naší strany přišlo tentokrát rychle. Ibrahim Keita si počíhal na přihrávku mezi obránci a dokázal přesně zakončit 1:1.

Po změně stran jsme šli brzo do vedení, když střílený pas si srazili do branky sami hráči soupeře. Poté již bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Příbram měla několik dobrých možností jak navýšit skóre. Branky nakonec přidával už jen hrotový útočník Ibrahim Keita, který tak oslavil své včerejší 23. narozeniny. Nejprve dostal gólový dárek od Emanuela Antwiho a zvýšil na 3:1.

Pevnost brankové konstrukce pak otestoval Roman Květ, když se tradičně ujal exekuce dalekonosného přímého kopu. Další dobrou příležitost pak neproměnil Fantiš. Keita se po dvou neproměněných možnostech dočkal hattricku v poslední minutě zápasu, když zmrazil Baník další brankou po asistenci od Květa - 4:1.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School