FK PŘÍBRAM
22.08.2009
Divize sk. A - Mladší žáci, 3. kolo
1:1
Příbram vs. Plzeň
Branky: vlastní (Plzeň)
Diváci: 50
Příbram: Balík, Růžek, Kvěch, Holý (68. Procházka), Baran, Kvída (41. Hušek), Farkaš, Suchan (60. Otepka), Bystřický, Černý (69. Novák), Svojše (51. Sedlák)
Už při příjezdu do šaten skropila Příbram prudká dešťová přeháňka a zatažená obloha neslibovala nic jiného ani pro nadcházející první domácí zápas starších žáků „B“ proti Viktorii Plzeň „B“. Nicméně trávník v Podlesí byl výborně připraven a bylo tedy možné očekávat vyrovnaný a napínavý zápas. Všechna minulá utkání tímto ročníkem Plzně byla velmi vyrovnaná a náročná. Od úvodního hvizdu se všechny předpoklady a očekávání začaly v plné míře naplňovat. Plzeň rozhodně nepřijela do Podlesí jen bránit a po celý zápas velmi aktivně napadala rozehrávku domácích. Po celé utkání obě mužstva hrála velmi s velkým nasazením a touhou po vítězství. Zápas mohl být rozhodnut již do poloviny prvního poločasu. Ale oba naši elitní útočníci neproměnili po jedné gólové šanci, kdy byli sami před brankářem hostí, který jejich střely zneškodnil. Protože hráči Příbrami ani Plzně neproměnili ve 2. poločasu své šance, přišlo rozhodnutí v 58. minutě: Baran našel kolmou přihrávkou Farkaše, jeho postup na branku odvrátila hostující obrana pouze na roh. K rohovému kopu se postavil Hušek a kopl ho tak dobře, že obránce hostí „prosloužil“ hlavou míč k zadní tyči za záda plzeňského brankáře – 1:0. V hektickém závěru se Příbrami již podařilo šťastné vedení dovést do vítězného konce.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School