FK PŘÍBRAM
12.09.2009
Divize sk. A - Mladší žáci, 6. kolo
1:0
Beroun vs. Příbram
Branky: Černý 2, Hušek 2, Svojše
Diváci: 40
Beroun: Reichenauer - Růžek, Holý, Kvěch, Baran – Hušek (65. Kvída), Farkaš, Suchan (69. Špinar), Bystřický (62. Otepka) – Černý (69. Novák), Svojše (68. Kaplan)
Příbram: Pavelec, Havel, Janoch, Rytíř, Hála, Říha, Švantner, Houra, Steinocher, Hrachovec, Máca
I přes předpověď počasí se v sobotu v Podlesí hrálo po zataženou oblohou a ve velkém chladu. Domácí fanoušci ještě více ztuhli již v první minutě. To hráč soupeře dostal krásný křížný pas za obranu a po sprintu přes půl hříště nedal Reichenauerovi v domácí brance šanci – 0:1. Domácí obdržený gól nabudil a dobrými kombinacemi se dostávali do šancí. Tu největší měl v 15. minutě Svojše. Po ruce soupeře ve vápně nařídil rozhodčí penaltu proti Budějovicím. Bohužel, Svojše trefil jen břevno. Vyrovnání přišlo v 19. minutě, když Černý proměnil samostatný únik – 1:1. Za dvě minuty již Příbram vedla. Baran vybojoval míč, přihrál Svojšemu, který kolmou přihrávkou našel Černého. A Černý se si úspěšně zopakoval svůj duel s brankářem hostí – 2:1. Domácí navýšili své vedení v 38. minutě. Bystřický našel ve středu hřiště Suchana, který našel přihrávkou za obranu Huška. A Hušek zachoval chladnou hlavu a nemýlil se – 3:1. V 51. minutě se příbramským vyplatil důsledný tlak a presing u branky soupeře. Baran sebral míč obránci hostí a z úrovně malého vápna podélně přihrál Svojšemu před prázdnou branku. Pro Svojšeho nebyl problém usměrnit míč po čtvrté do sítě Budějovic – 4:1. Příděl za domácí ukončil v 62. min. Hušek, když úspěšně zakončil své sólo – 5:1. V 66. minutě ještě hosté zkorigovali výsledek na konečných 5:2, když domácím stoperům utekl budějovický útočník a opět nedal Reichenaurovi možnost vyniknout.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School