FK PŘÍBRAM
17.08.2019
FORTUNA:LIGA, 6. kolo
2:0
Slovácko vs. Příbram
Online
Branky: 47., 61. Petržela
Žluté karty: Alvir
Rozhodčí: Zelinka – Hock, Leška
Diváci: 4076
Slovácko: Trmal – Divíšek, Mich. Kadlec, Hofmann, Reinberk – Petržela (69. Kalabiška), Daníček, Havlík, Navrátil (79. Sadílek) – Šašinka – Zajíc (88. Hellebrand)
Příbram: Boháč – Tregler, Šimek, Kodr, Antwi (81. Janota) – Alvir, Rezek, Soldát (60. Dramé), Zeman – Polidar – Škoda (65. Hájek)

Domácí rozhodli ve druhém poločase

Jan Vostrý, Zdeněk Brož

I třetí letošní utkání na půdě soupeře nedopadlo pro Příbram dobře a znovu vyšla střelecky i bodově naprázdno.

Vítězná sestava z utkání proti Budějovicím se do utkání proti Slovácku nezměnila. Domácí však byli na nás dobře připraveni a jen málo se nám dařilo dostávat se k brance soupeře. V permanenci tak musel být Marek Boháč v naší bráně. Poradil si se střelou Petržely a hlavně vychytal velkou akci Šašinky. Jednu z mála střel měl na kopačce netradičně Marek Kodr, když poslal dělovku z třiceti metrů těsně nad branku. Náš tým se trvaleji dostal k brance až v závěru prvního poločasu. V závaru se dostal k střele Jaroslav Tregler, jehož střelu zablokovala obrana. Dohrávku akce zakončil Matěj Polidar pokusem nad branku.

Po změně stran začal úřadovat ex-reprezentant Petržela. Nejprve se dostal v rychlé akci za obranu a propáli Boháče - 1:0. My jsme mohli brzo srovnat, když centr Michala Škody zakončil Marko Alvir vedle branky. O pár minut později předvedl sólo Petržela, který prokličkoval celou naši obranu a naštěstí zakončil vedle branky. V 61. pak zakončoval Zajíc, zablokovanou střelu si našel v chumlu těl opět Petržela a zvýšil na 2:0. Mezi tyče se v závěru duelu nevešla ani střela kapitána Honzy Rezka, když po teči šla nad branku. Z Uherského Hradiště jsme tak odjížděli po 6. kole bez bodu.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School