FK PŘÍBRAM

1.FK Příbram podpořila dobročinnou aukci

Představení projektu dobročinné aukce sportovní dresů na pomoc rodinám příslušníků Vězeňské služby ČR, kteří zahynuli při útoku střelce v ostravské nemocnici.

Ve čtvrtek 23. ledna od 10.30 hod. se v pražském hotelu Amarilis uskuteční tisková konference k zahájení společného projektu Vězeňské služby ČR a spolku Život naplno a bez bariér, kterým je dobročinná aukce sportovních dresů podepsaných vrcholovými fotbalisty, hokejisty a dalšími sportovci. Výtěžek aukce, která bude veřejnosti k dispozici na internetové stránce sportovniaukce.cz, bude předán ve spolupráci s NOS PČR, spolkem život naplno a bez bariér a VS ČR rodinám příslušníků Vězeňské služby ČR, kteří zahynuli loni v prosinci při útoku střelce v ostravské nemocnici.

Do akce se zapojila řada vrcholových sportovních klubů, které poskytly vězeňské službě do dražby podepsané dresy nebo vyslaly své hráče či manažery na slavnostní představení projektu. Jsou to MFK Karviná, FC Fastav Zlín, HC Energie Karlovy Vary, HC Olomouc, SK Dynamo České Budějovice, Piráti Chomutov, 1.FK Příbram, HC Vítkovice Ridera, HC Verva Litvínov, AC Sparta Praha, HC Sparta Praha, SK Slavia Praha, Bohemians Praha 1905, FC Zbrojovka Brno, Rytíři Kladno, FK Teplice či slavný freestylový motokrosový závodník Libor Podmol.

Slavnostního zahájení a tiskového brífinku 23. ledna 2020 od 10:30 se zúčastní generální ředitel VS ČR Petr Dohnal a zástupci partnerských sportovních klubů včetně například kapitána Sparty Praha Libora Kozáka, kapitána Pirátů Chomutov Marka Tomicy, útočníka Zbrojovky Brno Petra Švancary či legendárního záložníka Bohemians Praha 1905 a v současné době i prezidenta klubu Antonína Panenky.

Příslušníci Vězeňské služby ČR zahynuli tragicky při útoku aktivního střelce v čekárně traumatologického oddělení Fakultní nemocnice Ostrava dne 10. prosince 2019. Příslušník Věznice Heřmanice Petr Lang zemřel tragicky ve věku 49 let. V osudný den doprovázel na ošetření do fakultní nemocnice dceru, kterou hrdinsky zachránil obětováním vlastního života. Příslušník Věznice Ostrava Petr Šorm zahynul ve svých 39 letech. Sloužil u Vězeňské služby ČR od 15. 12. 2010 jako strážný - řidič oddělení vězeňské stráže. S manželkou měl devítiletého syna Jaroslava.

Aukce se bude konat od 23. ledna 2020 do 24. února 2020 na adrese: https://www.sportovniaukce.cz/homepage/auction/1663

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School