FK PŘÍBRAM

1.FK Příbram se připojuje k rodině JAKO

Od sezony 2020/2021 budou fotbalisté běhat po ligových trávnících ve vybavení od německé společnosti JAKO.

Vedení 1.FK Příbram se spojilo na následující čtyři roky s dodavatelem sportovního zboží JAKO, jehož nositelem v české nejvyšší soutěži bude pouze příbramský tým.

“Po vypršení smlouvy s dodavatelem oblečení značky Nike jsme rozběhli jednání, které dospělo k závěru v podobě podpisu smlouvy na následující čtyři sezony se značkou JAKO. Vybavení mě velice svou kvalitou nadchlo a servis od českého distributora také. Věříme, že společně následující roky budeme kráčet po úspěšné cestě,” vyjádřil se pro média statutární ředitel 1.FK Příbram Jan Starka.

Ligový tým vedený Pavlem Horváthem zítra odstartuje letní přípravu tak v kompletním novém vybavení. “V nejbližších dnech budeme přinášet zajímavé informace z historie značky JAKO, a také prezentovat nové oblečení, které se velice povedlo. Již brzy pak zveřejníme podobu nových dresů!” doplnil marketingový manažer Tomáš Větrovský.

Za vybavením JAKO pro Českou republiku stojí dvojice Martin Kulka a Roman Čáp. Tato dvojice sídlící v Hradci Králové zajišťuje špičkový servis pro profesionální kluby, ale stejně tak i pro ty na nižších úrovních.

“Jsme velmi potěšeni, že se nám podařilo spojit naši společnost s 1.FK Příbram. Tento klub je všeobecně znám jako dodavatel talentovaných fotbalistů do reprezentačních celků a tradičním účastníkem nejvyšší fotbalové soutěže. Doufáme, že s novým vybavením dosáhnou příbramští fotbalisté úspěšných výsledků,” pronesl jednatel společnosti TEAMline Martin Kulka.

V českém fotbalovém prostředí je JAKO známe především z dresů Hradce Králové, málokdo ví, že dva celky z německé Bundesligy hrdě nosí toto vybavení. “Příbram si vybrala oblečení z nové kolekce, kterou do nové sezony bude nosit také Bayer Leverkusen a VFB Stuttgart. Jedná se převážně o sportovní řadu CHAMP 2.0, která přináší moderní dynamický střih ve spojení s kvalitním materiálem,” řekl druhý z jednatelů TEAMline Roman Čáp.

Bližší informace o novém partneru 1.FK Příbram najdete na: www.jakojedenteam.cz/

Sledujte naše webové stránky, kde již brzy zveřejníme něco o historii značky a představíme blíže sportovní vybavení.

FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School