FK PŘÍBRAM

Nikdo z nás nechce hrát druhou ligu

Na podzim dokázal skórovat šestkrát, ovšem postavení týmu v tabulce veškerou náladu Michalu Škodovi zkazilo.

Po Tvém příchodu na hřiště jsi se dostal do několika slibných příležitostí, které skončily ofsajdem, jak si viděl tyto situace?

Já nevím, asi to ofsajdy byly, když to rozhodčí mávnul, nevím, co k tomu mám říct. Kdyby nějaká z těch situací vyšla, mohlo to být o dva góly a věřím, že by ten zápas měl náboj až do konce.

Když si přišel na hřiště a byli jste v útoku s Mírou společně ta ofenzivní činnost se zlepšila a dokázali jste si vytvářet šanci, jaké jsi měl pokyny, když jsi šel na hřiště?

Měl jsem být pod Mírou, aby mi mohl sklepávat míče a dokázali jsme pak soupeře přehrát jak v postupném útoku tak i případně v brejkových situacích. První poločas byl naprosto hrůzostrašný, byli jsme jak ovce a jen jsme běhali sem a tam, v druhém se to částečně zlepšili a dokázali jsme alespoň vyrovnat hru.

Vím, že jsi nebyl na hřišti v úvodu utkání, který jsme naprosto prospali, ale dokážeš říci, čím co bylo způsobené?

Tak ono to bohužel není poprvé, stejná situace byla v Ostravě, kde jsme prohrávali 3:0 už v desáté minutě. Nevím čím to je, něco si před zápase povíme, pak přijde hvizd a my jsme jako žáčci, co neví jak hrát. Strašný, opravdu strašný.

Pro Tebe je právě skončená podzimní část možná rozporuplná, protože si dal šest branek, což asi můžeš být spokojený, ale poslední místo v tabulce je velká mizérie, jak tedy hodnotíš tuto část sezóny?

Já nejsem spokojený samozřejmě s postavením v tabulce ale ani s mým výkonem, protože těch gólů jsem měl dát ještě o něco víc, protože kdybych proměnil šance, které jsem měl tak jsme určitě měli i víc bodů a nemuseli jsme teď řešit takovou situaci. V zimě musíme všichni hodně pracovat na tom, aby se to všechno změnilo, protože nikdo z nás nechce hrát druhou ligu.

Situace je složitá, ale výhodou je, že Karviná i Opava jsou na dostřel, takže na jaro můžeme přeci jen koukat s nadějí na postup v tabulce, jak vidíš výhled do zbytku sezóny?

Nic není ztraceno, musíme bojovat a makat, rvát se o každý bod. Zlepšit je potřeba prakticky všechno. Na hřištích soupeřů jsme neuhráli ani bod, což nám teď chybí a naopak našim soupeřům jsme ty body darovali. Na začátku sezóny se nám dařilo, dokázali jsme porazit silné týmy, mysleli jsme si, že se vyhneme barážové skupině a teď bojujeme o záchranu. Musíme se vrátit na úplný začátek a věřím, že po posledním zápase sezony budeme mnohem veselejší než jsme teď.

Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School