FK PŘÍBRAM

​U8 vyhráli Memoriál Lukáše Přibyla v Šumperku

Příbramská přípravka U8 si odjela zahrát turnaj až do Šumperka. Proti svým vrstevníkům z jiných klubů jasně dominovali a odevezli si turnajový pohár i ceny pro jednotlivce.

20. června měli naši malí fotbalisté výjezd až do dalekého Šumperka, kde se konal charitativní turnaj pod záštitou nadace “Děti dětem”. V kvalitně obsazeném turnaji postupně narazili mimo jiné na týmy FC Baník Ostrava (10:4), Sigma Olomouc (6:2), Zbrojovka Brno (7:3) nebo Bohemians Praha (10:0).

Naši kluci velmi zaujali nejen celkovým výsledkem, ale i svým nasazením a individuálními dovednostmi. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášený Valery Koffi, nejlepším střelcem Patrik Brosch a nejlepším brankářem Patrik Kembický.

Všem klukům i jejich rodičům patří velké poděkování za celkovou reprezentaci klubu 1.FK Příbram, ať už na hřišti nebo mimo něj.

Za realizační tým trenéři Valery Koffi, Tomáš Brosch a vedoucí týmu Petra Svobodová

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School