FK PŘÍBRAM

OFICIÁLNĚ POTVRZENO – Příbram má nejlepší kategorii U8 v celé zemi!

To, že má Příbram jedno z nejsilnějších mládežnických mužstev v kategorii U8 v ČR a že bude patřit k horkým favoritům letošní Ondrášovky Cupu, si vrabci na střeše špitali už dlouho. A vyplnilo se to do puntíku.

Příbramský tým vybojoval v nejprestižnějším turnaji sezóny zcela po zásluze 1. místo! Nejenže nastřílel nejvíce gólů ze všech (47) a nejméně obdržel (pouhých 12), ale ještě k tomu bavil diváky krásnými individuálními akcemi a neuvěřitelným nasazením.

První turnajový den zvládli naši kluci s naprostým přehledem, bez jediného zaváhání, kdy na ně v základní skupině nestačily mimo jiné týmy FC Baníku Ostrava, Pardubic nebo domácího Benešova, a zajistili si tak účast ve finálové zlaté skupině mezi týmy SK Slavia Praha, AC Sparta Praha, FC Tempo Praha, CU Bohemians Praha, FC Zbrojovka Brno, FK Pardubice a FK Mladá Boleslav.

Výsledky: Pardubice 3:2, Táborsko 12:1, Benešov 6:0, Baník Ostrava 10:0, Poruba 11:0

V druhém turnajovém dni zaváhali pouze v zápase se Spartou, kdy těsně prohráli 2:3. Ostatním týmům z finálové osmičky už nedali šanci.

Vyvrcholením celého turnaje a v podstatě i celé sezóny byl poslední zápas se Slavií Praha, kdy se rozhodovalo o celkovém vítězi. Příbramští kluci v tomto zápase předvedli fantastickou fotbalovou show, která doslova zvedala diváky ze sedadel. Po neuvěřitelném výkonu deklasovali Slavii 10:2, a stali se tak vítězi celého turnaje.

Výsledky: Slavia Praha 10:2, Sparta Praha 2:3, Zbrojovka Brno 4:2, Bohemians Praha 6:2, Mladá Boleslav 7:1, Tempo Praha 15:0

O historický úspěch se zasloužili hráči: Patrik Kembický, Matyáš Buch, Matyáš Vavroušek, Tomáš Severa, Jakub Turek, Patrik Brosch a Valéry Koffi ml.

Realizační tým ve složení: trenér Valéry Koffi st., asistent trenéra Tomáš Brosch a vedoucí mužstva Petra Svobodová.

Trenér Valéry Koffi: „Děkuji všem hráčům, pro které je fotbal víc než jen hra. Je to jejich obrovská zábava, jejich život, tohle všechno bylo na Ondrášovce vidět v každém zápase. Velké poděkování patří samozřejmě i rodičům. A za celý realizační tým děkuji poděkovat bych chtěl i za podporu od vedení klubu – šéftrenéra mládeže Daniela Huni a šéftrenéra přípravek Jaroslava Brunclíka, že nám dali důvěru ve vedení týmu."

Asistent trenéra Tomáš Brosch: „Celá letošní sezóna se všemi vyhranými turnaji (a že jich bylo nespočet ) je obrovskou odměnou pro všechny rodiče, kteří své děti podporují jak časově, tak finančně. Doufám, že i tento náš velký úspěch ovlivní rozhodování dalších rodičů o tom, že dát své dítě do fotbalové přípravky 1. FK Příbram je dobrá volba. Ukázalo se, že příbramská líheň má pořád skvělý zvuk. Tímto všechny budoucí fotbalisty zvu na nábor do nového ročníku U6, který se bude konat v úterý 30. 6. od 17:00 na hlavním stadionu.“

Fotogalerie
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School