FK PŘÍBRAM

Začala příprava na novou sezonu

V pondělí 20. června se realizační tým spolu s hráči sešel k prvnímu tréninku v rámci letní přípravy.

Jako již tradičně nejdříve zavítalo vedení klubu do kabiny a popřálo všem úspěšnou přípravu. Mezi hráči, kteří příbramský dres oblékali v minulé sezoně, chyběl Stefan Vilotič, kterému skončila smlouva a odchází do Bohemians Praha 1905, Denis Halinský, o jehož budoucnosti se nyní intenzivně jedná, Daniel Procházka (konec smlouvy), Ondřej Novotný (návrat z hostování), Dominik Gembický (návrat z hostování), Marek Kodr a Martin Sus. 

V kabině se také objevilo několik nových tváří, kteří přicházejí na zkoušku a o jejich budoucnosti se rozhodne v příštích dnech: Karel Žilák z Viktorie Plzeň, Václav Dudl ze Sparty Praha, Matouš Babka, který naposledy nastupoval za slovenský Trenčín, Felix Čejka z Motorletu a David Surmaj z Chrudimi. Přípravu zahájilo také několik nadějných příbramských mladíků. O působení Emmanuela Antwiho v Příbrami se rozhodne v nejbližších dnech.

Seznam hráčů 1.FK Příbram letní příprava 2022:

Karel Žilák, Václav Dudl, Matouš Babka, Felix Čejka, David Surmaj, Patrik Švestka, Jaroslav Tregler, Lukáš Lisý, Pavel Hájek, Jan Vokřínek, Jakub Schindler, Adam Petrák, Václav Smrkovský, Ondřej Bleha, Martin Melichar, Daniel Fišl, Marcel Čermák, Tomáš Wágner, Tomáš Pilík, Stanislav Vávra, Dominik Vott. 

Plán letní přípravy před startem soutěže.

20. 06. Zahájení letní přípravy 2022

25. 06. Turnaj Benátky nad Jizerou, 12:00 1.FK Příbram - FC Hradec Králové. Odpoledne zápas o 3. místo nebo finále. (Slovan Liberec nebo Mladá Boleslav)

29. 06. 17:00 Pardubice - 1. FK Příbram (hřiště: Pod Vinicí)

02. 07. 11:00 1.FK Příbram - Vlašim (hřiště: 1.FK Příbram)

09. 07. Táborsko - 1.FK Příbram (čas a místo utkání bude upřesněno)

16. 07. Bayreuth - 1.FK Příbram (čas a místo utkání bude upřesněno)

23. 07. 17:00 Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram

30. 07. 1. kolo F:NL

Již brzy přineseme rozhovor s ředitelem klubu Janem Starkou a trenérem Tomášem Zápotočným.

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School