FK PŘÍBRAM

Zimní příprava zahájena

V pondělí 9. ledna se poprvé v novém roce setkalo mužstvo trenéra Dušana Uhrina a zahájilo zimní přípravu.

Hned na úvod prvního tréninku v roce 2023 byli hráčům představeni noví členové realizačního týmu. Novými asistenty trenéra se stávají Roman Bednář a Jakub Krištofek. 

Roman Bednář patří k oblíbencům příbramského publika, když v letech 2014 - 2016 úspěšně reprezentoval klub od řeky Litavky. Poté ukončil hráčskou kariéru a dal se na cestu trenéra, naposledy působil v mládeží Bohemians Praha 1905, kde spolupracoval s trenérem Jakubem Krištofkem, jenž se také stává novou posilou realizačního týmu.

V kabině naopak oproti podzimu chyběl Marcel Čermák, který přestoupil do Českých Budějovic a Pavel Hájek, který se domluvil s vedením klubu na ukončení spolupráce. O pokračování hostování Lukáše Musila se jedná. Benson Sakala je na cestě ze Zambie, k týmu se připojí v nejbližších dnech.

O místo v sestavě lídra druhé nejvyšší soutěže se bude snažit také několik nováčků. Z rezervního týmu se zapojil do tréninku Adam Kareš, Lukáš Lisý a  Dominik Tříska, z dorostu pak Štěpán Krameš. Z Vyšehradu přicházejí dva dorostenci, kteří také budou soupeřit o místo v prvním týmu - Vojtěch Nedavaška a Jakub Štěpánek. 

K profesionálnímu fotbalu se vrací František Belej, který především v dorosteneckých letech patřil k tahounům své kategorie, po zranění pokračuje v tréninku úspěšný příbramský odchovanec Dominik Mašek. Vedení klubu jedná o hostování Daniela Langhamera, který v Příbrami také již v minulosti působil.

Seznam hráčů na startu přípravy - leden 2023:

Martin Melichar, Matouš Babka, Václav Smrkovský, Václav Dudl, Daniel Fišl, Jan Vokřínek, Daniel Stropek, Jakub Schindler, Emmanuel Anih, Felix Čejka, Vít Novotný, Jakub Jeřábek, Adam Petrák, Patrik Švestka, Dominik Vott, Jakub Zeronik, David Surmaj, Tomáš Wágner, Pavel Osmančík, Lukáš Musil, Adam Kareš, Dominik Tříska, Vojtěch Nedavaška, Jakub Štěpánek, Štěpán Krameš, František Belej, Dominik Mašek, Daniel Langhamer, Lukáš Lisý.

09. 01. 2023 – zahájení přípravy

14. 01. 11:00 FK Pardubice - FK VIAGEM PŘÍBRAM (hř. Pardubice)

18. 01. 10:30 DUKLA Praha – FK VIAGEM PŘÍBRAM (hř. Písek)

21. 01. 12:30 TJ Slovan Velvary – FK VIAGEM PŘÍBRAM (hř. Rynholec – Nové Strašecí)

28. 01. 11: 00 FK VIAGEM PŘÍBRAM – Domažlice

04. 02. 15:00 Táborsko – FK VIAGEM PŘÍBRAM (hř. Tábor)

11. 02. 10:30 FC Písek – FK VIAGEM PŘÍBRAM (hř. Písek)

15. 02. 18:00 SK Hořovice – FK VIAGEM PŘÍBRAM (hř. Hořovice)

18. 02. 11:30 SK Slavia Praha “B“ – FK VIAGEM PŘÍBRAM (hř. Nymburk)

25. 02. 14:00 MFK Chrudim – FK VIAGEM PŘÍBRAM (hř. Chrudim)

04. 03. 15:00 MFK Karviná – FK VIAGEM PŘÍBRAM (MU 17.kolo F:NL)

Fotogalerie
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School