FK PŘÍBRAM
12.09.2011
Česká liga dorostu U 16 A, 5. kolo
10:0
Příbram B vs. Táborsko
Branky: 19. a 36. Křikava, 28, a 29. Suchan, 30. a 66. Holý, 57. Mráz, 60. Hušek, 67. a 73.(p) Špinar
Žluté karty: Svojše
Červené karty: 38. Matějů – 46. a 63. Sez.Ústí
Rozhodčí: Mudra, Paukner, Malčic
Diváci: 40
Příbram B: Šebek – Růžek, Holý (71. Stašák), Baran, Matějů (38. ČK) –Svojše (51. Mráz), Kvěch, Suchan (57. Otepka), Hušek – Křikava (46. Lacina), Černý (60. Špinar)
Táborsko: Švejda, Ilčik, Vávra, Novák, Chmel, Honza, Kolář, Cáska, Kloc, Vaněk, Janů

Tři červené karty a deset gólů v síti soupeře

Jiří Baran

Příbram U16 se nenechala zastrašit velmi tvrdou hrou svého soupeře ze Sezimova Ústí a zvítězila 10:0 (5.0). Hlavní rozhodčí hned od začátku nasadil přísný metr – v 38. minutě byl vyloučen Matějů za oplácení, ve 46. minutě byl vyloučen první hráč hostů po druhé žluté kartě a v 63. minutě musel ze hřiště po druhé žluté kartě další hráč Sezimova Ústí. Hosté po celý zápas netrefili Šebkovu branku a po zásluze si odvezli dvoucifernou porážku.
V sobotu 10.9.2011 se příbramští dorostenci U16 utkali v domácím zápase s mužstvem FK Spartak MAS Sezimovo Ústí. Proti původně stanovenému času začalo utkání o 15 minut dříve. Možná to byla příčina, proč se domácí dostávali do tempa a první branka padla až v 19. minutě. Technicky i herně hosté viditelně zaostávali a naopak vyrukovali s velmi tvrdou, někdy až záludnou, hrou a provokacím. Do první příbramské šance se dostal v 6. minutě Hušek po kolmé Suchanově přihrávce, ale Švejda v brance hostů jeho nájezd nohama vyrazil. Ve 13. minutě poslal Matějů centr do malého vápna, ale Černý přestřelil ústeckou branku. V 19. minutě dostal Matějů další míč za obranu, vyhrál souboj se Švejdou a přihrál přes střed branky. Černý jen tečoval a Křikava pak míč dotlačil až za brankovou čáru – 1:0. Ve 26. minutě se dostal Černý sám před brankáře, ale Švejda opět nohama vystihl jeho střelu. Příbram definitivně zlomila odpor soupeře třemi brankami během dvou minut. V 28. min. po rohu Huška propálil Suchan ze sedmi metrů vše, co mu stálo v cestě – 2:0. O minutu později (29. min.) zužitkoval Suchan centr Černého, když se trefil v malém vápně přímo z voleje – 3:0. Ve 30. min. se po zpětné přihrávce Svojšeho krásně trefil Holý, jehož střela „ z první“ z 16 metrů skončila v pravém horním rohu – 4:0. Gólový účet prvního poločasu uzavřeli příbramští v 36. minutě. Hušek poslal přesnou křížnou přihrávku na Svojšeho. Ten našel ve vápně Křikavu, na jehož střelu z otočky Švejda nedosáhl – 5:0. Ve 38 minutě se nechal Matějů vyprovokovat k oplácení po odpískání a po právu viděl červenou kartu. Byl to od Aleše hloupý zkrat a bude velmi pravděpodobně citelně chybět za dva týdny proti Spartě. I ve druhém poločase se čekalo na gól 17 minut. Nejdříve ve 43. minutě chytil Švejda na čáře Svojšeho hlavičku po Křikakově centru. Ve 46. minutě uviděl, po druhé žluté kartě, červenou kartu první hráč Sezimova Ústí. V 53. minutě se Černého střela otřela o břevno. V 57. min. předvedl Hušek technickou parádičku a poslal po zemi centr před branku, na který ve skluzu dosáhl Mráz a protlačil míč za brankovou čáru – 6:0. V 60. minutě se mezi střelce zapsal i Hušek – po hrubém faulu na Barana ponechal rozhodčí výhodu, Hušek se dostal sám až před Švejdu, obešel ho a střelou z úhlu se trefil ke vzdálenější tyči – 7:0 (faulující hráč pak dostal žlutou kartu). V 63. minutě hráč Sezimova Ústí podruhé hrubě, a zcela zbytečně, fauloval Barana, uviděl druhou žlutou kartu a šel ven. V 66. min. vyslal Mráz do samostatného úniku Holého, který po kličce brankáři dosáhl svého druhého gólu v zápasu – 8:0. V 67. minutě se ocitnul Špinar sám před brankářem a svou šanci proměnil střelou od tyče do sítě – 9:0. I jubilejní desátou branku vstřelil v 73. min. Špinar – tentokrát z penalty po faulu na Huška.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School