FK PŘÍBRAM
04.10.2011
Česká fotbalová liga žen, 6. kolo
11:1
FC Praha vs. Příbram
Branky: 18´ Smíšková
Příbram: Pilousková - Boukalová, Karasová, Pilíková, Koubková (75´Černohorská), Kočová, Císařová V., Drdošová - Smíšková - Branžovská(75´Ńováková), Machutová (75´Hilmanová)

Fotbalistky 1.FK dostaly jedenáct branek

Ivan Makoš

Fotbalistky Příbrami dál prožívají nejhorší vstup do sezony v krátké historii. V šestém kole druhé ligy inkasovaly na půdě druhého týmu tabulky jedenáct branek, které je navíc poslaly na poslední místo.
Do dvacáté minuty byla hra obou týmů vyrovnaná. Hráčkám Příbrami se podařilo dát kontaktní branku na 2:1, avšak ihned po rozehrání soupeřky zvýšily na 3:1. Poté do poločasu přidaly ještě dvě branky. Po změně stran domácí tým úplně ovládl pole a proti odevzdanému a chodícímu mužstvu pouze upravovali skóre. Jediným pozitivem ze strany Příbrami bylo, že se po dvou utkáních dokázaly alespoň jednou brankově prosadit.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 8.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 27. kolo
10:30h
1.SK Prostějov
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
04. 05. 2024
Daniel Fišl: Na zápas jsme byli ohromně namotivovaní, ale bohužel to nevyšlo
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School