FK PŘÍBRAM
27.09.2011
Česká liga dorostu U 19 A, 7. kolo
5:1
Příbram vs. Dukla Praha
Branky: Mašek 2, Hanuš, Kdolský, vlastní
Žluté karty: Šindelář, Kdolský - Kotlík
Rozhodčí: Mokrusch - Paukner, Hruška
Diváci: 60
Příbram: Krček - Brotánek, Mára, Soldát, Šindelář (74.Lukeš) - Mašek, Kilián, Barák (62.Dvořák) - Brandner (74.Pyszny), Dušek (46.Kdolský), Hanuš
Dukla Praha: Štěpánek - Klár, Jeřábek, Reiter, Hanousek - Grafnetr (62.Brejcha), Studnička (58.Hrazdíra), Milec, Pařík (80.Červený), Bartůněk - Kotlík (82.Toman)

Pro Duklu až příliš krutá prohra…

Pavel Hasman

V neděli byl v Příbrami k vidění fotbal velmi dobré úrovně, k čemuž přispěly svojí hrou oba soupeři. Domácí tým prokázal větší vyzrálost a zaslouženě „dokráčel“ k vítězství. Podle předvedeného výkonu však Dukla mohla pomýšlet na mnohem lepší výsledek.
Od začátku zápasu bylo jasné, že se setkali soupeři z horních pater tabulky. Domácí hráči více drželi míč, zatímco Dukla chtěla překvapit soupeře rychlým přechodem do útoku. Diváci tak mohli sledovat velmi zajímavé utkání s vyrovnaným průběhem. Ve 23.minutě chybovali hosté na vlastním vápně, k odraženému míči se dostal Mašek a střelou do poloprázdné branky poslal domácí do vedení - 1:0. Druhou chybu vyrobila Dukla těsně před poločasem, když si po rohovém kopu Hanuše srazila míč do vlastní branky – 2:0. Úvod druhé půle patřil Dukle, která se hodně snažila vsítit kontaktní branku. A dvakrát se jí to málem podařilo. Nejprve šla střela jednoho z útočníků těsně vedle branky a poté skončil pokus Bartůňka na tyči gólmana Krčka. To příbramské konečně probralo a zvýšili obrátky. V 57.minutě zakombinovali Barák s Maškem, míč převzal Kdolský a bez rozpaků „vymetl“ střelou ze 20 metrů horní roh Štěpánkovy branky. Hosté trochu vypadli z tempa a v jejich obranných řadách se objevovaly „trhlinky“. Domácí je za to brzy trestali. Nejprve zúročil kolmou přihrávku Kdolského v 65.minutě Mašek a o deset minut později přihrávku Maška Hanuš. Vedení 5:0 ale do konce nevydrželo. Tři minuty před koncem se hostům podařilo přečíslit domácí obranu a Bartůněk chladnokrevně zakončil svou individuální akci na konečných 5:1. Utkání vysoké úrovně domácí jednoznačně vyhráli (alespoň co se výsledku týče), ale pochvalu si zaslouží také hráči Dukly za sympatický fotbalový výkon. Jak budou obě mužstva výkonnostně růst, to se ukáže v jarním odvetném měření sil na půdě Dukly. A podle dnešního výkonu obou mužstev je na co se těšit!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School