FK PŘÍBRAM
19.10.2011
Česká liga dorostu U 19 A, 10. kolo
0:0
Táborsko vs. Příbram
Žluté karty: Řezáč (Pb)
Rozhodčí: Průcha - Pávec, Mádl
Diváci: 40
Táborsko: Suda - Janovský, Stránský, Brůžek, Kutner - Wejskrab (72.Štecher), Kluzák, Šmíd, Hoffmann - Dyhas, Bartáček (85.Dymák)
Příbram: Krček - Pyszny (76.Lukeš), Mára, Soldát, Brotánek - Kdolský, Kilián (65.Viták), Dvořák (80.Muzika) - Brandner (65.Řezáč), Dušek (46.Říha), Hanuš

Defenziva lepší ofenzivy…

Pavel Hasman

Poprvé v sezoně vyšli příbramští střelecky naprázdno, a proto nemohli pomýšlet na plný bodový zisk. A nebýt několika dobrých zákroků brankáře Krčka, odjeli by z Tábora (kde se utkání se Sezimovým Ústím hrálo) s prázdnou.
Utkání desátého kola svedlo proti sobě dva „neporažené“ celky, ovšem pro Sezimovo Ústí to platilo pouze pro zápasy v domácím prostředí. A jeho hráči od úvodu dokazovali, že od nich se body nevozí vůbec snadno. Dobře organizovaná defenziva se na poměrně malém hřišti příbramským mladíkům těžko překonávala. Domácí hráči se nesoustředili jenom na bránění a jejich jednoduché a přímočaré akce zaměstnávaly defenzivu Příbrami „více než obvykle“. K vidění tak bylo vyrovnané utkání, které neslibovalo gólovou přestřelku, ale tuhý boj o body. Technicky byli hosté ve výhodě, ale chyby v rozehrávce byly díky menšímu prostoru mnohem více vidět. Několik pohledných akcí však příbramští divákům v prvním poločase nabídli, a to především „sedlčanskou“ spoluprací Brotánka s Hanušem. Akce však končily většinou mimo branku brankáře Sudy. Nejnebezpečnější byla střela Kdolského z přímého kopu, která orazítkovala spojnici tyče a břevna domácí svatyně. Do druhého poločasu vstupovali hostující hráči s cílem potvrdit pozici lídra soutěže a pohnout s bezbrankovým stavem ve svůj prospěch. Tempo se sice mírně zvýšilo, ale fotbalová kvalita a střelecká potence tentokrát zůstaly v Příbrami. Výsledkem územní převahy byla jediná střela mezi tyče za celý druhý poločas! Čím déle trval bezbrankový stav, tím více se směrem dopředu osmělovali i domácí. Také oni předvedli několik pohledných akcí, které s námahou řešili příbramští obránci. Naštěstí v brance stál dnes spolehlivý Krček, který několika těžkými zákroky rozhodl o tom, že ani do druhé branky gól nepadne. Utkání tak skončilo spravedlivou bezgólovou remízou. V dnešním zápase si hosté nechali doma nejenom „střelný prach“, ale především touhu porvat se o vítězství. Ne vždy se utkání vyhrává jenom tím, že má tým vyšší fotbalovou kvalitu!
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School