FK PŘÍBRAM
23.10.2011
Česká liga dorostu U 19 A, 11. kolo
8:1
Příbram vs. Ústí n. L.
Branky: Mára 3, Brandner, Dušek, Kdolský, Řezáč, Říha
Žluté karty: Šindelář, Řezáč - Tesař
Rozhodčí: Svoboda - Glogar, Kelner
Diváci: 50
Příbram: Krček - Brotánek, Mára, Soldát, Šindelář (59.Lukeš) - Kdolský, Kilián (65.Viták), Dvořák (46.Řezáč) - Brandner (59.Muzika), Dušek (74.Říha), Hanuš
Ústí n. L.: Baftijar - Al-Eraidi (55.Kuna), Babača, Tesař, Bičák - Ferstel (55.Růžička), Caitaml, Zámečník (65.Smrž), Vacula (46.Záhradský) - Hanich, Benda (73.Černohorský)

Jasné vítězství po „bezkrevném“ začátku.

Pavel Hasman

Po týdnu příbramská „19“ opět změřila síly s Ústím. Tentokrát ne Sezimovým, ale s Ústím nad Labem. Utkání zvládli příbramští hráči o poznání lépe než před týdnem a po vítězství 8:1 pokračuje jejich série plného bodového zisku v domácím prostředí.
Prvních třicet minut se domácí vinou nepřesností nemohli střelecky prosadit a jejich střely končily na obětavě hrajících hráčích z Ústí. Výsledkem bylo pouze velké množství rohových kopů. A právě odvracení míčů na roh se hostům stalo osudným. Ve 32.minutě sehráli domácí po rohu Hanuše signál a Kdolský střelou k tyči otevřel skóre zápasu – 1:0. O minutu později se do velké šance dostal Brandner, ale ve skluzu zblízka přestřelil branku Ústí. Po dalším rohu Hanuše ve 38.minutě se v pokutovém území nejlépe orientoval Mára a zvýšil na 2:0. Do poločasu odměnili hráči Příbrami diváky za slušnou návštěvu krásnou fotbalovou akcí - ve 41.minutě vyslal Kdolský kolmou přihrávkou po levé straně do úniku Šindeláře, ten nezištně přihrál před branku a Brandner se již podruhé nemýlil – 3:0. Do druhé půle nevstoupili hosté nejlépe. Již ve 48.minutě nechali utéct po levé straně Hanuše, jehož přihrávku Dušek chytře usměrnil do protipohybu brankáře Baftijara a bylo to 4:0. O dvě minuty nato se podruhé v zápase prosadil Mára, když zužitkoval přihrávku Hanuše po rozehraném rohu a křižnou střelou zvýšil rozdíl skóre na pět branek. V 62.minutě nebojácně vnikl do pokutového území střídající Řezáč, byl faulován a nařízený pokutový kop proměnil domácí kapitán a „sváteční střelec“ Mára ve svůj dnešní hattrick. Stav 6:0 už pro hosty vypadal dost hrozivě. Naštěstí pro ně příbramští trochu polevili a Ústí se mohlo začít osmělovat i směrem dopředu. Po několika „varovných“ střelách mimo Krčkovu branku Ústečtí dobře zahráli v 83.minutě centrovaný přímý kop a míč po lehké teči zapadl k zadní tyči domácí branky – 6:1. To příbramské dorostence poněkud probudilo a během posledních pěti minut ještě dvakrát pohnuli s gólovým účtem. Nejprve se po individuální akci prosadil Řezáč a minutu před koncem další střídající hráč Říha, který zblízka dopravil do sítě míč po odražené střele Muziky, a uzavřel tak na konečných 8:1. „Střelecký půst“ z minulého týdne pokračoval i v úvodu dnešního utkání. První gól po půlhodině hry však znamenal uklidnění v koncovce a diváci se dočkali dalšího výrazného vítězství Příbrami. Bohužel herní projev „permoníků“ v domácím a venkovním prostředí je zatím dost odlišný. Změnit to mohou již příští neděli v Plzni, kde se utkají s týmem Doubravky.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School