FK PŘÍBRAM
06.11.2011
Česká liga dorostu U 19 A, 13. kolo
5:0
Příbram vs. Motorlet
Branky: Mašek 3, Barák, Dušek
Žluté karty: Eppert (M)
Červené karty: 78.Krček (P)
Rozhodčí: Hudeček - Paukner, Kelner
Diváci: 100
Příbram: Krček - Lukeš (75.Pyszny), Mára, Soldát, Brotánek - Kdolský (75.Říha), Kilián, Barák (75.Muzika)- Brandner (67.Dušek), Mašek, Hanuš (61.Dvořák)
Motorlet: Petr - Eppert, Basaraba, Jaroš, Malčánek - Nedbal, Svrček, Syrovátka, Tobolka - Kreuzer, Měska (střídající: Podobský, Soukup, Stříbrský, Chytráček, Huňáček)

Domácí tvrz opět nedobyta

Pavel Hasman

V neděli dopoledne přivítali starší dorostenci za krásného počasí soupeře z pražského Motorletu. Opět potvrdili svoji sílu v domácím prostředí a „splnili pětigólovou normu“. V závěru si ovšem utkání zkomplikovali vyloučením brankáře Krčka za ruku mimo pokutové území po nedorozumění s Márou. Do branky se musel postavit obránce Brotánek, neboť domácí tým již nemohl střídat. I to však příbramští zvládli bez inkasovaného gólu a za vítězství 5:0 si připsali do tabulky další tři body.
Utkání začalo svižně na obou stranách. Sebedůvěra příbramských hráčů v domácím prostředí se projevila již v 6.minutě, kdy po trestném kopu Hanuše míč lehce hlavou tečoval Barák a poprvé rozvlnil síť branky Motorletu – 1:0. Ve 14.minutě vnikl Hanuš z levé strany do pokutového území, na jehož prudký centr si naskočil Mašek a prudkou hlavičkou nedal Petrovi šanci zareagovat – 2:0. Po čtvrthodině se hra díky zvýšené aktivitě hostů vyrovnala a do poločasu se hrál oboustranně pohledný fotbal. Začátek druhého poločasu Motorlet „prospal“. Po třech minutách hry jeho obránci „pouze sledovali“ kombinaci Baráka, Brandnera a Maška. Jejich počínání musel „hasit“ brankář Petr, ovšem jen za cenu faulu. Po něm následoval pokutový kop, který Mašek s jistotou proměnil – 3:0. V pohodě hrající domácí hráči nadále předváděli technický fotbal a soupeře nepustili do tlaku, který by jim mohl přinést naději na zvrat v utkání. Naopak v 68.minutě po hezké kombinaci Baráka s Kdolským dovršil svůj hattrick Mašek střelou na zadní tyč – 4:0. Čtvrt hodiny před koncem se ještě prosadil střídající Dušek. Po rychle hozeném autu si dobře zpracoval přihrávku od Dvořáka a křižnou střelou uzavřel skóre na 5:0. Hostům se v 78.minutě naskytla příležitost ke zkorigování výsledku. Po nedorozumění Krčka s Márou zahrál domácí gólman rukou mimo pokutové území a byl vyloučen. Protože všechna střídání již domácí vyčerpali, do branky se postavil obránce Brotánek. Ani jeho však hráči Motorletu překonat nedokázali a odvezli si nepříjemnou, ale zaslouženou porážku 5:0. Příbramský tým dnes opět potvrdil dobrou výkonnost. Svůj herní projev by měl více stabilizovat, protože někdy jsou zápasy odlišné jako „noc a den“, což souvisí především s přístupem hráčů k jednotlivým utkáním.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School