FK PŘÍBRAM
20.09.2011
Česká liga dorostu U 16 A, 6. kolo
0:15
Ústí n. L. vs. Příbram B
Branky: 3. Mráz, 26. (p) a 37. Svojše, 32. Kříkava, 42. Holý, 46., 47., 64, 65. a 75. Špinar, 53., 69. a 71. Hušek, 61. Otepka, 72. Suchan
Žluté karty: Baran (PB)
Rozhodčí: Koval, Zíma, Doubek
Diváci: 30
Ústí n. L.: Rygl, Prokůpek, Grosman, Pokorný, Suchý, Seidl, Bartyn, Klazan, Kmec, Hadrava, Kolář
Příbram B: Šebek – Růžek, Holý (49. Otepka), Baran, Lacina (53. Černohorský) – Mráz, Kvěch, Hušek – Suchan, Svojše – Křikava (41. Špinar)

Špinar s Huškem zdecimovali ve 2. poločase Ústí

Jiří Baran

Mladší dorostenci U16 dosáhli v Ústí nad Labem rekordního vítězství v probíhajícím ligovém ročníku. Poslední mužstvo zcela rozebrali a zvítězili 15:0, po poločase 4:0. Z jedenácti gólů ve druhém poločase se o pět branek postaral Špinar a hattrick vstřelil také Hušek.
Za dalším soupeřem jely příbramské U16 do Ústí nad Labem. Ústecké mužstvo je v soutěži poslední, neočekával se tedy náročný zápas. Až na prvních 10 minut existoval na hřišti jen jeden tým, a to Příbram. V úvodu zápasu vázla příbramským rozehrávka, souhra a kombinace. Hráči vyráběli velké množství nepřesností a připomínali mužstvo němých. V těchto chvílích se ústečtí hráči dostávali do příbramské šestnáctky, ale nic z toho nevytěžili. Účet zápasu otevřel v 3. min. Mráz, který zakončil Kvěchův pas na Huška a následnou Huškovu přihrávku před ústeckou branku – 0:1. Druhý příbramský gól padl v 26. minutě – po rozehraném rohu Příbrami si odkopnutý míč na půlící čáře připravil Baran a přesně našel na druhé straně hřiště Huška a ten byl ve vápně faulován. Nařízenou penaltu Svojše bezpečně proměnil – 0:2. V 32. min. donutil tlak hostů zahrát ústecké obránce malou domů a brankář Rygl trefil při odkopu Křikavcova záda, od nichž se míč odrazil do sítě – 0:3. Skóre prvního poločasu uzavřel Svojše, který využil zpětnou přihrávku od Mráze a na podruhé se mu podařilo přehodit Rygla – 0:4. Ve druhém poločase byla převaha Příbrami přímo „drastická“. Domácí vytahovali míč ze své sítě jedenáctkrát! Proti odevzdanému soupeři si Špinar ustavil osobní rekord, když za poločas nastřílel 5 gólů! Hattrick si do své statistiky připsal i Hušek!! Ve 42. min. dovedl Holý míč na svém výletu před obranu i brankáře až do prázdné branky – 0:5. Špinar zahájil svůj brankostroj ve 46. min., kdy dorazil míč do branky po vzorové spolupráci Mráze a Svojšeho – 0:6. O minutu později Špinar „utančil“ tři obránce a střelou k tyči zvýšil příbramský náskok – 0:7. V 53. min. proměnil Hušek samostatný nájezd – 0:8. V 61. minutě rozehrál velmi dobře rohový kop Špinar a Otepka ve skrumáži usměrnil balón za záda Rygla – 0:9. Třetí Špinarův „zářez“ přišel v 64. min., kdy Otepka vyslal do úniku Mráze a ten našel Špinara přesnou přihrávkou podél malého vápna – 0:10. V 65. minutě se Špinar prokličkoval až do prázdné branky – 0:11. V 69. minutě si připsal svou druhou branku Hušek poté, co jeho první střelu brankář vyrazil – 0:12. O dvě minuty později Hušek završil svůj hattrick, když proměnil pas za obranu – 71. min. a 0:13. V 72. minutě si Suchan vychutnal Rygla, když ho technicky přelomoval – 0:14. Skóre zápasu uzavřel v 75. min. Špinar svým pátým gólem za poločas – 0:15. Tímto vítězstvím se dostaly příbramské U16 na více než 50 vstřelených branek – a to již po pěti ligových kolech! Pro naše borce teď bude nejdůležitější na tento zápas zapomenout a zodpovědně se připravit na příštího soupeře ze zcela jiné „váhové“ kategorie – Spartu Praha.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School