FK PŘÍBRAM
31.10.2011
Česká liga dorostu U 16 A, 12. kolo
3:3
Příbram B vs. Most
Branky: 24. a 40. Černý, 45. Hušek – 39. a 54. Baláž, 68. Wozniak
Rozhodčí: Duchoň, Hruška, Ondračka
Diváci: 40
Příbram B: Šebek – Baran, Holý, Kvěch (41. Černohorský), Červeňák – Mráz (67. Váca), Svojše, Suchan, Hušek - Křikava (75. Matějů), Černý (64. Otepka)
Most: Podhrázský, Patrák, Vignát, Wozniak, Sýkora, Krzák, Zícha, Baláž, Hofman, Baťa, Chábera

Příbram U16 získala jen bod za remízu s Mostem

Jiří Baran

Příbramští mladší dorostenci U16 neudrželi doma dvoubrankový náskok a remizovali s Mostem 3:3. Příbramské může mrzet nevyužití čtyř samostatných nájezdů v prvním poločase. Domácí byli fotbalovější, Most bojoval až do konce a bod za remízu je jeho úspěchem.
První letošní soutěžní zápas na domácí umělé trávě začala lépe Příbram. I přes avizovanou tvrdost hostů (trenér Mostu: „Dejte jim do těla.“) začali zápas lépe domácí. Od začátku měli územní převahu a rychlými přihrávkami se dostávali do slibných šancí. Most spíše míče odkopával a hrál na náhodu. V 5. minutě vyslal Červeňák Černého do prvního samostatného nájezdu - Černý ale trefil jen nohy brankáře Pohráského. Ve 14. minutě se ke gólové příležitosti dostali mostečtí – po centru do šestnáctky stříleli do opuštěné branky, ale Baran byl proti a na brankové čáře zastoupil Šebka. V 15. min. se uvolnil Svojše, dostal se až před brankáře. Bohužel pro Příbram „Koubič“ svou šanci neproměnil a ani následné tři dorážky se neujaly. V 17. min. pronikl Černý až k malému vápnu, místo finální přihrávky zvolil další kličku a o míč přišel. Ve 24. min. Suchan na dvakrát vyslal Černého do dalšího samostatného nájezdu. Černý tentokrát zvolil jiný způsob zakončení a střelou ke vzdálenější tyči poslal Příbram do vedení – 1:0. V 32. min. se po narážečce s Černým dostal Svojše až před brankáře, ale z malého vápna trefil jen Podhráského. Mostu se podařilo vyrovnat v 39. minutě – hosté vzali Křikavcovi míč na půlící čáře a nakopli míč dopředu; Kvěch prohrál souboj a pustil Baláže do samostatného nájezdu, který mostecký útočník bezpečně proměnil – 1:1. Hostě se ale z vyrovnání dlouho neradovali. V posledních vteřinách si zpracoval Černý přesný pas Červeňáka za obranu, utekl stoperovi a střelou do vzdálenějšího horního rohu branky uzavřel poločasový účet – 2:1. I po přestávce začala lépe Příbram. Ve 42. minutě po rohu Černého hlavičkoval Suchan a hosté vykopávali míč z brankové čáry. Ve 45. minutě prodloužil Křikava hlavou na Suchana, který našel rozběhnutého Huška. Na Huškovu přesnou střelu z úhlu po zemi Podhrázský nedosáhl – 3:1. Hosté snížili v 54. minutě - po chybě v příbramské rozehrávce a situaci hraničící s ofsajdem využil svou příležitost opět Baláž – 3:2. Most srovnal skóre v 68. minutě. Po faulu Suchana se kopal přímý kop téměř z půlky hřiště. Po centru ze 40 metrů přeskočil Wozniak Červeňáka a hlavou překonal Šebka – 3:3. V 77. minutě měli domácí příležitost jít do vedení, ale po Huškově zpětné přihrávce Suchan z 9 metrů poslal míč vysoko na mosteckou branku.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School