FK PŘÍBRAM
18.03.2012
Česká liga dorostu U 17 A, 15. kolo
11:0
Příbram vs. Rokycany
Branky: Sandr 3x, Hlinka, Slabihoudek, Hušek, Tregler, Lanfranchi, Seidel, Sirotek, Rys
Diváci: 50
Příbram: Kočí – Červeňák (41min. Junek), Tregler, Pergl (10min.Chytka), Matějů (48min. Seidel) – Rys, Slabihoudek (41min. Michalec), Hlinka – Like (41min. Sandr), Lanfranchi, Hušek (60min. Sirotek)

Po dlouhé zimní přípravě jsme se dočkali a Rokycany odjíždějí s velkým debaklem

Marek Zárybnický

Oproti podzimnímu vzájemnému zápasu došlo k navýšení skóre o jednu branku, přesto se naše sedmnáctka dlouho trápila s bránícím soupeřem.
Rokycany přijeli s cílem neotvírat hru a trpělivě čekat na možnosti protiútoku. Ovšem první akce Huška ve 2min. skončila podražením ve vápně hostů a penaltu s přehledem proměnil Hlinka 1:0. Po vstřelené brance však vládla taktika hostů. Naši obránci si nahrávali velmi pomalu dokola jako při házené a občasný dlouhý míč bez problémů likvidovali zadáci hostů. Pětadvacet minut se naši hráči nedokázali prosadit až ve 32min. se po akci naší levé strany uvolnil Lanfranchi a přihrál osamocenému Slabihoudkovi na vápně a ten po rychlém zpracování vymetl levou šibenici hostující branky 2:0. Začalo se nám lépe dýchat a o chvíli později ukázal svůj průnik Rys, ale koncovku už nezvládl úspěšně. Ve 36min. vyslal do sóla Lanfranchi Huška, ten střelou k tyči zvýšil na 3:0. Do druhého poločasu šli naši hráči poučení a skóre začalo narůstat. Ve 41min. kopal Sandr roh. Souboj o letící míč lépe zvládl Tregler a zvýšil na 4:0. Tato branka poslala hosty do kolen a jejich odpor velmi zeslábl. Naši hráči toho využili a branky padaly. Ve 47min.vystihl Lanfranchi špatný odkop hostujícího brankáře a přehodil jej do prázdné branky 5:0. O dvě minuty později připravil šanci Sandrovi Rys a Sandr zvýšil na 6:0. Hosté se v těchto fázích dostávali na naší půli pomálu a naši hráči ovládali zápas. V 57min. zakončoval pěknou akci Huška s Lanfranchim do prázdné Sandr 7:0 a v 58min. si Sandr koncovku zopakoval po akci stejné dvojice 8:0. Tentokrát přihrával Hušek. Po této brance hráči v náporu neustali a lákavá desítka se blížila. V 66min zahrával roh Sirotek a Seidl pěkně hlavou do protější strany branky zvýšil na 9:0. V 70min. orazítkoval tyč Michalec a poté to přišlo. Sandr našel volného Sirotka a ten střelou k tyči nedal hostujícímu brankáři šanci 10:0. Vyrovnání výsledku z podzimního měření sil našim hráčům nestačilo. Po ostřelování hostující branky Junka a Lanfranchiho se skóre neměnilo, ale po akci Sandr - Rys ano. Sandr připravil Rysovi pozici na vápně a střelou k pravé tyči uzavřel Rys výsledek zápasu na 11:0. Co říci závěrem? Snad jen to, že Kočí, Hušek, Sandr a Sirotek se v pondělí dostaví k pokladníkovi mužstva.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School