FK PŘÍBRAM
18.03.2012
Česká liga dorostu U 16 A, 15. kolo
13:1
Příbram B vs. Rokycany
Branky: 12., 32. a 61. Januška, 19. a 70. Šrain, 38. a 55. Suchan, 45. Baran, 54. Mráz, 68., 69. a 78. Černý, 72. (p) Černohorský – 59. Rieger
Žluté karty: Mařák (RO)
Rozhodčí: Váňa, Hruška, Malčic
Diváci: 40
Příbram B: Šebek (41. Kuba) – Šrain, Holý, Baran (55. Černý), Růžek – Kvěch – Svojše (50. Černohorský), Suchan, Januška, Mráz – Křikava (41. Otepka)
Rokycany: Kučera, Kulišan, Sefzig, Huttr, Wohlrath, Mařák, Rieger, Vrzal, Pužman, Větrovský

Černý s Januškou ozdobili hattrickem výhru na Rokycany

Jiří Baran

Příbram U16 vstoupila do jarní části soutěže vysokým vítězstvím nad Rokycany v poměru 13:1, po poločasu 4:0. Proti soupeři hrajícímu pouze v deseti si domácí vylepšili skóre, když třináctý gól v síti Rokycan znamenal STÝ gól Příbrami v tomto ligovém ročníku – vstřelil ho Černý. Do statistik se nejvíce zapsali Černý a Januškou, kteří dosáhli na hattrick.
Krásné, slunečné a teplé počasí bylo kulisou prvního soutěžního zápasu v jarní části ligové soutěže. Soupeřem příbramských U16 byli fotbalisté z Rokycan. První překvapení přišlo ještě před začátkem zápasu – rokycanské mužstvo nastoupilo pouze v deseti a nemělo nikoho na střídání; Příbram tak hrála celý zápas „přesilovku“. Utkání mělo zcela jednoznačný průběh a o výsledku nebylo pochyb už od úvodního hvizdu. Do první šance se v 1. minutě dostal Mráz, ale trefil jen brankáře. V 7.min. mířil Křikava z dorážky vedle branky. Ujala se až akce ve 12. minutě – Mráz našel přihrávkou od brankové čáry volného Janušku, který neměl problém dopravit míč do branky – 1:0. V 19.min. si na centru Suchana naběhl Šrain a hlavou zvýšil vedení domácích – 2:0. Ve 30.min. nastřelil Mráz jen tyč rokycanské branky. V 32. minutě se ze 17 metrů opřel do míče Janušku a jeho nádherná střela zapadla k levé tyči – 3:0. V 35. Minutě se sám před brankou ocitnul Suchan, ale trefil jen Kučeru. Vzápětí Mráz minul z hranice velkého vápna prázdnou branku hostů. Skóre prvního poločasu uzavřel Suchan po rychlé akci Janušky se Svojšem – 4:0. Druhý poločas zahájili Suchan se Svojšem, kteří zblízka trefili Kučeru v brance Rokycan. Ve 45. minutě vyslal Suchan Mráze do sprintu podél autové čáry. K Mrázové přihrávce po zemi před branku se svým důrazem dostal nejdříve Baran a protlačil míč do sítě – 5:0. V 54.min. si na Černohorského zpětnou přihrávku naběhl Mráz a nedal brankáři šanci – 6:0. V 55.min. se podruhé v zápase trefil Suchan – 7:0. V 59. minutě se se čestného úspěchu dočkali hosté. Kuba v brance Příbrami udělal při rozehrávce chybu a Rieger pak neměl problém trefit z 18 metrů opuštěnou branku – 7:1. V posledních dvaceti minutách už došly oslabenému soupeři z Rokycan síly a Příbram vstřelila dalších šest gólů. V 61.min. završil Januška svůj hattrick po samostatném nájezdu – 8:1. V 68. a 69. minutě se do listiny střelců dvakrát zapsal Černý – nejdříve umístěnou střelou z 20 metrů (9:1) a poté proměněným samostatným nájezdem – 10:1. Druhou desítku gólů načal v 70.min. Šrain – 11:1. V 72. minutě proměnil Černohorský pokutový kop – 12:1. Skóre uzavřel v 78. minutě Černý svou třetí brankou v zápase – 13:1. Tento gól byl současně také stým vstřeleným gólem Příbrami v současném ligovém ročníku.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School