FK PŘÍBRAM
02.05.2012
Česká liga dorostu U 17 A, 21. kolo
1:4
Sokolov vs. Příbram
Branky: 78min. Machala – 63. a 70min. Lanfranchi, 22min. Sandr, 80min. Hlinka
Diváci: 90
Příbram: Kočí – Matějů (41min. Červeňák), Tregler, Pergl (50min. Chytka), Junek – Rys, Michalec, Hlinka – Sandr (72min. Slunečko), Like (55min. Lanfranchi), Hušek (41min. Sirotek)

U17 trpělivě odrazila pár pokusů domácích a veze vítězství ze Sokolova

Marek Zárybnický

Na sluncem vyhřáté umělé trávě v Sokolově bylo až na pár výjimek utkání pod kontrolou našich mladíků
Úvod utkání patřil domácím hráčům a trvalo deset minut, než se naši hráči rozkoukali. V 11min. si zakombinoval Like se Sandrem na pravé straně a uvolnili do velké šance Ryse. Zakončení však bylo nepřesné. O pár minut později poslal přímý kop Junek na hlavu Treglera a jeho teč skončila nad brankou domácích. V 17min. oplatili nebezpečí domácí ze stejné standardky a Kočí lehkou střelu bez problémů chytl. Z naší strany vystrašil domácí pohotovým „bodlem“ Sandr. Ve 22min. se podařila pěkná kombinace Hlinka – Michalec – Junek a Junkův ostrý centr našel osamoceného Sandra na zadní tyči – 0:1. Do konce poločasu byla k vidění hlavička Matějů po centru Huška, Hlinka vybídl Huška a ten střelou těsně minul. I domácí se pokusili změnit skóre. V jednom případě vyrazil Kočí střelu Machaly z přímého kopu na roh a ve 30min. domácí Houdek postupoval sám. Kočí ve spolupráci s Perglem vše uhasili na poslední chvíli. V závěru poločasu se pěkně uvolnil Like na vápně a v dobré šanci trefil domácího brankáře. Druhý poločas začal trochu ospale a s několika nepřesnostmi na obou stranách. Na střelu Ryse z 25m odpověděli domácí velkou šancí Sýse, kterou Kočí z očí do očí útočníkovi domácích zlikvidoval. Následovala pasáž, kdy domácí byli přišpendleni do vlastního vápna a nejprve Junek střílel vedle. v 63min. provedli nacvičenou kombinaci u pravé lajny Michalec se Sandrem a prvně jmenovaný našel přesně na malém vápně Lanfranchiho – 0:2. Po této brance se příbramští uklidnili a další gól na sebe nenechal dlouho čekat. V 70min. se na levé straně uvolnil Junek a jeho centr prošel až k Lanfranchimu a bylo to 0:3. Zvyšující se teplota násobená umělou trávou již sebrala síly všem hráčům a tempo opadlo docela. Když už se zdálo, že výsledek změn nedozná, ujal se míče domácí Machala. V 78min. si udělal z naší obrany slalomové tyče a nedal Kočímu šanci – 1:3. Závěrečné „slovo“ si vzal Hlinka a za svoji poctivou práci sklidil odměnu. Spoluprací na půlce se Slunečkem získal prostor pro rozběhnutí k vápnu domácích, a přestože si Strnad na míč lehce sáhl, vymetení levé šibenice nezabránil – 1:4.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School