FK PŘÍBRAM
03.06.2012
Česká liga dorostu U 17 A, 26. kolo
5:0
Příbram vs. Písek
Branky: 11. a 73min. Rys, 7min. Like, 56min. Hušek, 68min. Sandr
Žluté karty: 0:1
Diváci: 75
Příbram: Šebek – Červeňák, Tregler, Pergl, Seidel – Hlinka, Michalec (63min. Junek), Rys – Like (49min. Hušek), Lanfranchi (67min. Slunečko), Sirotek (41min. Sandr)

Jen nepřesná koncovka uchránila Písek od většího přídělu

Marek Zárybnický

V režii našich hráčů se odehrávalo celé utkání a k vidění byly pohledné akce. Škoda jen, že většina z nich zůstala nevyužitá.
Již ve 2min. zahrozil střelou těsně vedle Like a v 6min. si spravil chuť po centru Sirotka a otevřel skóre zápasu - 1:0. Chvíli poté byla k vidění pěkná kombinace po trase Michalec – Lanfranchi – Like, ten servíroval mezi penaltu a velké vápno Hlinkovi, který z první trefil břevno. V 11min. to bylo 2:0, kdy Rys převzal míč na půlce hřiště, přihrál do levé strany Sirotkovi, který obešel soupeře a ostře centroval před branku. Rys po 50m sprintu do malého vápna jen nastavil správně kopačku a pod břevno zvýšil náš náskok. Poté přišla pasáž nevyužitých šancí. Lanfranchi trefil tyč a Sirotek v dorážce pálil do obránce v zastupujícího v bráně. Následně Sirotek běžel zleva sám, bohužel pro nás přestřelil. Ani Rys po vysunutí Sirotkem za obranu v samostatném nájezdu nepřekonal brankáře hostů. Z ojedinělé návštěvy na naší půlce měli šanci i hosté, kdy Červeňák nezpracoval dobře míč a za ním stojící Zoch, vystrašil Šebka. Opět jsme se nastěhovali na půlku hostů a dobrou šanci měl Like, ale v souboji s obráncem mu chyběly milimetry k zakončení. I v závěru poločasu mohlo být lépe. Nejprve Červeňák pěkným 40m křížným pasem vyzval Ryse, ten uháněl sám, ale ten trefil jen brankáře Formánka. Pak ještě Rys ztlumil na prsou centr pro Lanfranchiho, ale jemu střela z penalty nesedla. Druhý poločas byl v podstatě stejný a hosté byli nadále přišpendleni na své půli. Ve 42min. se ocitl Sandr sám před brankářem, ale Formánek jeho úmysl vystihl. O minutu později šel i náš nejlepší střelec Hlinka sám na Formánka, ale z blízka přestřelil. V 55min. Lanfranchi vyslal dobrou střelu z 25m a o minutu později se opět zablesklo. Na pravé straně dobře rozehrál kombinaci Červeňák s Rysem. Rys předložil Huškovi, který prostřelil Formánka mezi nohy – 3:0. Pak po kombinaci na levé straně se dostal k míči Hlinka a do protipohybu se uvolnil do vápna a „face to face“ nepřekonal Formánka ani potřetí. Po další kombinaci zleva centroval Hušek a Sandr z první využil nabídku a zvýšil na 4:0. O chvíli později vedl míč z levé strany do vápna Rys. Všichni čekali centr, i brankář Formánek udělal úkrok od branky a Rys toho využil k přímé střele - 5:0. I nadále jsme chtěli střílet branky. Bohužel Hlinkovi dnes nebylo souzeno a svoji další šanci nevyužil. Ani Seidel po rohu neuspěl a kopl o setinu později místo do míče do soupeřovy nohy. V závěru ještě hosté ránou z poza vápna prověřili pozornost Šebka, ten však žádnou úpravu skóre nedovolil.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School