FK PŘÍBRAM
26.03.2012
Česká liga dorostu U 16 A, 16. kolo
0:11
Karlovy Vary vs. Příbram B
Branky: 14., 25., 26. a 74. Černý, 15. Svojše, 19. Růžek, 32. a 36. Mráz, 34. Otepka, 53. Matějů, 78. Křikava
Žluté karty: Kovanda (KV)
Rozhodčí: Pešek, Hyčka, Štěřík
Diváci: 10
Karlovy Vary: Rychna, Oncikr, Pfreimer, Schowalder, Horvát J., Kovanda, Ničipirenko, Henzl, Horvát D. Císař, Duda
Příbram B: Kuba – Růžek (36. Červeňák), Holý, Baran, Matějů – Mráz, Kvěch, Suchan, Otepka (48. Křikava - Svojše, Černý

Čtyři góly Černého zarámovaly dvoucifernou výhru U16 v Karlových Varech

Jiří Baran

Zápas příbramských U16 v Karlových Varech skončil podle očekávání vysokým vítězstvím hostů z Příbrami v poměru 11:0, po poločase 8:0. Černý přispěl k celkovému účtu čtyřmi brankami. I když měla Příbram celý zápas výraznou převahu, varující je nízká produktivita v zakončení – naši borci neproměnili dalších deset šancí, kdy byli sami před brankářem!
Příbrami trvalo 13 minut, než se dokázala gólově prosadit. Ve 14. Minutě Matějů vybojoval míč a poslal křížný pas na Černého. Černý obešel dva obránce a ze dvou metrů nezaváhal – 0:1. V 15. minutě, díky aktivnímu napadání ihned po rozehrání ve středovém kruhu, získal míč Svojše a svůj samostatný nájezd využil – 0:2. V 19. minutě rozehrál Mráz s Černým nakrátko rohový kop a Mráz posadil centr přesně na hlavu Růžka – 0:3. V následujících minutách neproměnil Kvěch své dva samostatné nájezdy a sám před brankářem neuspěl ani Matějů. Ve 24. minutě předvedli Svojše se Suchanem rychlou a přesnou kombinaci, na jejímž konci přihrál Svojše Černému před prázdnou branku – 0:4. O dvě minuty později si Svojše s Černým sérií narážeček pohráli s domácí obranou a Černý sám před brankářem opět nezaváhal – 0:5 v 26. Minutě. Ve 30 minutě nevyužil Mráz Suchanův pas a míč ze svého samostatného nájezdu poslal vedle branky. V 32. min. už Mráz uspěl, když hlavou, i s pomocí brankáře Rychny, dopravil míč do sítě po přihrávce Suchana a Matějů – 0:6. V 34. minutě se po Mrázově akci odrazil balón k Otepkovi, na jehož střelu ze 16 metrů brankář nedosáhl – 0:7. Skóre prvního poločasu uzavřel hlavou Mráz po rohovém kopu Otepky – 0:8. Po osmé brance už asi hlavní rozhodčí považoval gólový příděl za dostačující a v čase 37:29 ukončil první poločas. Ve druhém poločasu ubrala Příbram zejména v efektivnosti zakončování. Své samostatné nájezdy neproměnil v branku Mráz (51.), Svojše (60., 68.) ani Křikava (66., 71.). V 76. minutě zlikvidoval brankář Suchanovi i pokutový kop. I proto ve druhém poločasu padly jen tři branky. V 53. minutě po rychlé kombinaci na levé straně využil svou příležitost Matějů – 0:9. V 74. minutě se, po přihrávce Mráze, ujala Černého přízemní střela z hranice šestnáctky – 0:10. Skóre zápasu se uzavřelo v 78. minutě, když se po přihrávkách Suchana a Černého dostal Křikava sám před brankáře a ránou mu nedal šanci – 0:11.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School