FK PŘÍBRAM
29.04.2012
Česká liga dorostu U 16 A, 21. kolo
0:8
Sokolov vs. Příbram B
Branky: 15. a 18. Suchan, 19. a 72. Svojše, 22.(p), 23. a 36. Černý, 46. Šrain
Žluté karty: Januška
Rozhodčí: Pešek, Vokoun, Šmat
Diváci: 30
Sokolov: Wagneter, Cinkanič, Čuchraň, Pojsl, Hančin, Neudert, Mestl, Dlouhý, Matoušek, Marek, Fojtík
Příbram B: Šebek (58. Kuba) – Šrain, Holý, Baran, Růžek – Kvěch – Svojše, Suchan, Januška (47. Špinar) – Křikava (41. Mráz), Černý (52. Otepka)

Černý klasickým hattrickem podtrhl vysokou výhru v Sokolově

Jiří Baran

Další ligové kolo zvládla Příbram U16 bez komplikací a v Sokolově zvítězila 8:0 po poločase 6:0. Utkání se odehrávalo zcela v režii příbramských mladších dorostenců, kteří o své vysoké výhře rozhodli během pěti minut, když mezi 18. a 23. minutou vstřelili čtyři branky. Klasický hattrick zaznamenal Černý, jenž se v prvním poločase trefil třikrát za sebou.
V sobotu 28.4. za letního počasí nastoupily příbramské U16 v Sokolově k dalšímu ligovému zápasu. V Sokolově mají sice krásné trávníky, ale zápasy obou mladších dorostů se nepochopitelně hrály na umělé trávě, což byla asi pomsta sokolovského správce všem hráčům i rozhodčím. Domácí se zpočátku snažili o pozornou obranu a dlouhé nákopy za obranu Příbrami. Hosté svého soupeře přehrávali ve středu hřiště a kombinacemi se poměrně snadno dostávali k sokolovské brance. První velká příležitost Příbrami přišla ve 4. minutě, ale tísněný Černý trefil jen nohy Wagnetera. V 10. minutě nevyužil Sokolov dobrou šanci po přečíslení příbramské obrany. Příbram šla do vedení v 15. minutě. Po přesné kombinaci ve středu hřiště prostrčil Černý míč na Suchana, který z 16 metrů namířil po zemi přesně k levé tyči – 0:1. Za pár minut přišla skvostná příbramská pětiminutovka. V 18. minutě po rohu následoval centr Holého před malé vápno, kde Suchan hlavou usměrnil míč po druhé do sokolovské sítě – 0:2. V 19. minutě vyslal Suchan kolmicí Svojšeho do samostatného nájezdu a ten jej spolehlivě proměnil – 0:3. Ve 22. minutě prokázal svůj důraz v šestnáctce Křikava, byl faulován a následovala penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil Černý a střelou k tyči nedal Wagneterovi šanci vyniknout – 0:4. O minutu později skončila Suchanova střela z 22 metrů na břevně, u odraženého míče byl nejrychleji Černý a při dorážce ani tentokrát nezaváhal – ve 23. min. 0:5. Skóre prvního poločasu uzavřel Černý svým třetím gólem v 36. minutě, když proměnil další samostatný nájezd po přesné Januškově přihrávce – 0:6. Příbram i ve druhém poločasu pokračovala ve své převaze. Ve 43. minutě trefil Suchan z otočky jen tyč sokolovské branky. Ve 46. minutě se po centru a následné hlavičce Růžka dostal k míči Šrain a z deseti metrů zvýšil příbramské vedení – 0:7. Gólový účet Příbrami se uzavřel v 72. minutě – u rohového praporku Mráz vyhrál souboj se dvěma obránci a dokázal poslat centr před sokolovskou branku; na ten si naběhl Svojše a hlavou zakončil – 0:8. V závěru byli domácí velmi blízko čestnému úspěchu, ale slabou střelu zastavil Baran na brankové čáře.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School