FK PŘÍBRAM
27.04.2013
FORTUNA:LIGA, 25. kolo
2:0
Příbram vs. Slavia
Online
Branky: 15.a 90. Wágner
Žluté karty: Vošahlík, Nitrianský,. Mičola (všichni Slavia)
Rozhodčí: Bílek - Pospíšil, Kříž
Diváci: 5287
Příbram: Hruška - Jugas, Hájovský, Mišůn, Pleško - T. Pilík (84. Šlapák), Aziz (79. Trapp), Tarczal, Koukal - Střihavka (74. Krbeček), Wágner
Slavia: Čontofalský - Nitrianský (46. Dostál), Petrák Hubáček (79. Škutka), Čonka - Vošahlík, Gecov, Kisel, Zmrhal, Mičola - Fenin (67. Škoda)

Parádní týmové představení řídil dvěma góly Wágner

Jan Vostrý

Výborný výkon celého týmu přetavil do dvou branek Tomáš Wágner a Příbram tak po výhře 2:0 nad Slavií Praha rázně vykročila za ligovou záchranou!
Příbramské tribuny se dočkaly na jaře dosud nejvyšší návštěvy i díky velkému zástupu hostujících fanoušků. Na zápas si v příjemném počasí našlo cestu více než pět tisíc diváků. Náš tým od úvodních minut nepouštěl Slávisty na dostřel branky Aleše Hrušky. Naopak se už úvodu agresivní hrou snažil dobýt branku soupeře. V 10. minutě se ještě Tomáš Wágner zastřeloval, když si dokázal najít centr Tomáše Pilíka a z deseti metrů pálil těsně nad branku. Když o pět minut později přišel rohový kop, mohl se už příbramský forward radovat. Obránce Tomáš Hájovský zaměstnal v souboji brankáře Slavie Čontofalského, odražený míč poslal zpátky do ohně Pilík a pro Tomáše Wágnera už nebyl velký problém usměrnit míč do sítě - 1:0! Příbram měla i nadále víc ze hry, ikdyž se další brankové šance nerodily jednoduše. Blízko jsme byli třeba po stříleném centru Zdeňka Koukala. Diváky ani tentokrát nezklamal Aziz, který několikrát předvedl, jak se zbavit protihráče na pár metrech efektními kličkami. Hosté v první půli nic nepředvedli, číslo 0 střel na branku hovořilo samo na sebe. A právě proto se dalo čekat, že hosté do druhé části přijdou s větší aktivitou. I tak jsme mohli vidět další pěknou šanci, když příbramský signál zakončoval Daniel Tarczal střelou těsně vedle. V 58. minutě roztleskala publikum pohledná kombinace Azize s Wágnerem, kterou náš útočník zakončoval nůžkami. V 62. minutě poprvé mezi tyče vystřelili hráči Slavie, konkrétně Mičola. A byla to střela s gólovými parametry, takže Aleš Hruška musel vytasit pořádný zákrok. V 73. minutě si slávistický brejk pohlídal obranným zákrokem Tomáš Hájovský. V závěru zápasu si náš tým hlídal jednobrankový náskok a díky standardkám a autovým vhazováním se na dlouhou dobu usadil na polovině Slavie. V poslední minutě zápasu si dlouhý výkop brankáře Aleše Hrušky našel opět nejlepší hráč zápasu Tomáš Wágner, skvěle si zpracoval míč a prostřelil Čontofalského podruhé - 2:0. Oslavy zisku tří bodů tak mohly ve Startip Aréně začít.
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School