FK PŘÍBRAM
27.08.2012
Česká liga dorostu U 17 A, 3. kolo
9:0
Příbram vs. Ústí n. L.
Branky: 7. a 22. Suchan, 23. a 27. Křikava, 45. Svojše, 55. Špinar, 62. vlastní ÚnL, 70. Rys, 75. Růžek
Rozhodčí: Janoch, Vočka, Barek
Diváci: 40
Příbram: Šebek – Červeňák, Holý, Matějů (41. Kvěch), Růžek – Baran – Rys, Suchan –Svojše, Černý (41. Špinar), Křikava (41. Mráz)
Ústí n. L.: Podhráský, Seidl, Pokorný, Pechar, Hrabánek, Baftijar, Kmec, Rouček, Leschák, Šimko, Suchý

Příbrami nedala Ústí nad Labem šanci a zvítězila 9:0

Jiří Baran

První domácí zápas U17 v novém ligovém ročníku měl jednoznačný průběh. Příbram nastřílela svému soupeři z Ústí nad Labem devět branek. Jen díky množství neproměněných šancí neskončil výsledek dvouciferným skóre. O zápis do statistik se podělilo šest hráčů – Suchan (2x), Křikava (2x), Svojše, Špinar, Rys a Růžek; jeden gól si dali hosté sami.
V neděli 26.8. sehrály příbramské U17 první domácí zápas v novém ligovém ročníku. Soupeřem jim bylo mužstvo FK Ústí nad Labem, kterému Příbram před rokem nadělila 15 gólů. I nedělní zápas se odehrával za stálé převahy domácích, kteří převyšovali hosty ve všech činnostech. Nebýt malé úspěšnosti proměňování šancí, mohla Příbram zopakovat loňský výsledek. V 1. minutě našel Baran kolmou přihrávkou Černého, který ale sám před brankářem trefil jen jeho nohy. V 5. minutě Suchan přihrál Černému a naběhl si na jeho zpětnou přihrávku, střela mu nesedla a „Sůša“ z pěti metrů přestřelil prázdnou branku – ale to se jen zastřeloval. První příbramský gól přišel v 7. minutě – po Baranově kolmé přihrávce obešel Suchan dva obránce, dostal se sám před brankáře, počkal si na jeho pohyb a uklidil míč do sítě – 1:0. Ve 13. minutě poslal Holý přes půl hřiště přesný pas za obranu na Černého, Černý se dostal sám před brankáře, ale branku přestřelil. V 15. minutě se po rychlém protiútoku a přihrávce Černého trefil Baran zblízka jen Podhráského v ústecké brance. Ve 22. minutě předvedli rychlou kombinaci Rys se Suchanem, po niž Černý trefil tyčku – k odraženému míči se nejdříve dostal Suchan a svou střelou nedal brankáři šanci – 2:0. Ve 23. minutě se po přihrávkách Barana a Černého dostal Křikava sám před ústeckou branku a svou příležitost proměnil – 3:0. Skóre poločasu se uzavřelo ve 27. minutě – po na krátko rozehraném rohovém kopu centroval Černý k bližší tyči, kde správně postavený Křikava usměrnil míč do sítě – 4:0. Poslední velkou šanci první půle měl Rys, ale v 33. minutě trefil jen boční síť. Po přestávce zvýšila Příbram svůj náskok ve 45. minutě – Suchan poslal kolmý pas za ústeckou obranu, Svojše byl rychlejší než Podhráský a pod ním poslal míč do branky – 5:0. V 54. minutě se do úniku dostal Červeňák, ale místo přehrávky volil střelu, kterou brankář vyrazil na roh. Na následný rohový kop Mráze si naběhl Špinar a hlavou skóroval – 6:0. Po jednom z dalších příbramských rohů si v 62. minutě obránce hostů srazil míč do vlastní branky – 7:0. V 63. minutě našel Mráz zcela osamoceného Špinara, ale ten z malého vápna trefil jen ústeckého brankáře („Špínovi“ se v tomto zápase, i přes další velké příležitosti, nepodařilo napodobit jeho kanonádu z loňského zápasu v Ústí). V 70. minutě si na rohový kop Suchana počkal u vzdálenější tyče Rys a hlavou pohodlně skóroval – 8:0. Poslední branku zápasu vstřelil Růžek po Rysově zpětné přihrávce – jeho střela po zemi z 15 metrů propadla brankáři mezi rukama – 9:0. Desáté branky se už Příbram nedočkala, možná i proto, že rozhodčí Janoch ukončil zápas již v 77. minutě.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School