FK PŘÍBRAM
03.09.2012
Česká liga dorostu U 17 A, 4. kolo
5:1
Příbram vs. Motorlet
Branky: 16. Černý, 18. a 49. Rys, 40. Křikava, 77. Suchan – 13. Fiala
Rozhodčí: Svatík - Vočka, Malčic
Diváci: 30
Příbram: Šebek – Červeňák, Kvěch, Matějů (41. Holý), Růžek – Baran – Rys, Suchan –Mráz (41. Svojše), Černý (68. Hušek), Křikava (41. Špinar)
Motorlet: Votava, Mareš, Fiala, Eliáš, Jonáš, Vondráček, Trojan, Kalvas, Smíšek, Vlasák, Tichý

Příbram otočila stav a porazila Motorlet Praha 5:1 (3:1)

Jiří Baran

Příbram U17 začala další ligový zápas vlažně a ve 13. minutě prohrávala. Pak domácí zvýšili obrátky, do poločasu otočili stav na vedení 3:1, po přestávce vstřelili ještě dvě branky a připsali si další vítězství.
V sobotním zápase hostila Příbram U17 na svém hřišti soupeře z Prahy – mužstvo Motorletu. Domácí borci začali zápas velmi vlažně, bez pohybu a příliš „profesorsky“. Většina přihrávek směřovala dozadu k brankáři Šebkovi, chybělo více snahy o kombinační hru dopředu a dlouhé nákopy na obranu hostů neplatily. Do první šance se ve 12. minutě dostal po rohu Křikava, svou příležitost neproměnil a dorážka Matějů už byla z ofsajdu. Vzápětí doplatili domácí na svou „bohorovnou“ hru – ve 13. minutě „vyslal“ Mráz svou malou domů do samostatného nájezdu Fialu, který obešel Šebka a pohodlně dovezl míč až do příbramské branky – 0:1. Obdržená branka konečně „nakopla“ příbramské dorostence, začali předvádět lepší hru a dostávali soupeře pod tlak. V 16. minutě zamířil Černý z 22 metrů po zemi přesně k tyči a Votava byl na jeho střelu krátký – 1:1. Nejpohlednější akce Příbrami přišla v 18. minutě – Rys si narazil míč s Černým, dostal se tak sám před brankáře a střelou pod Votavou poslal domácí do vedení – 2:1. Ve 40. minutě předběhl Černý obránce hostů a přesnou přihrávkou našel před brankou volného Křikavu, jenž nadvakrát dostal balón do sítě a pojistil tak vedení Příbrami – 3:1. Ve 49. minutě už vedla Příbram o tři branky. Černého střelu z přímého kopu vyrazil Votava na roh. I tento roh kopal Černý a na jeho kop si naběhl Rys a hlavou vstřelil svou druhou branku – 4:1 (u všech čtyř gólů tak byl Černý, ať už jako střelec, nebo jako nahrávač). Motorlet se do jediné větší šance dostal v 55. minutě, ale střelu zevnitř šestnáctky Šebek chytil. Poslední gól Příbrami vstřelil v 77. minutě Suchan – Baran našel obloučkem přes obránce Špinara, ten přiklepnul Suchanovi a „Sůša“ z 16 metrů namířil po zemi přesně k levé tyči – 5:1.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School