FK PŘÍBRAM
24.09.2012
Česká liga dorostu U 17 A, 7. kolo
3:3
Táborsko vs. Příbram
Branky: 15. Steinocher, 49. (p) Balík, 55. Honza – 10. Křikava, 13. a 35. Suchan
Žluté karty: Hušek
Rozhodčí: Pečenka, Polák, Katolický
Diváci: 40
Táborsko: Dudák, Pilař, Balík, Novák, Honza, Vávra, Steinocher, Kloc, Florek, Novotný-Hanzal, Lukáš
Příbram: Šebek – Růžek, Holý, Kvěch, Kvída – Baran - Januška, Suchan – Hušek (72. Mráz), Špinar, Křikava (41. Svojše)

Příbram neudržela v Táboře vedení a veze jen bod za remízu 3:3

Jiří Baran

Když vedla Příbram v Táboře ve 13. minutě 2:0, vypadalo to pro hosty velmi nadějně. Ještě poločasový výsledek 3:1 pro hosty dával dobrý předpoklad tříbodového příbramského zisku. Jenže na začátku druhého poločasu domácí z diskutabilní penalty snížili a za pár minut po rohovém kopu dokonce skóre vyrovnali. Příbram mohl poslat do opětovného vedení Špinar, ale nařízenou penaltu neproměnil. Táborsko pak přestálo i závěrečný tlak a radovalo se z vydřené remízy.
Na měkkém a vlhkém trávníku Viktorie Tábor to příbramským U17 hodně klouzalo, čímž vázla rychlá kombinace, přesnost přihrávek i obranná činnost. Přesto Příbram měla v úvodu zápasu územní převahu, kterou také dokázala zúročit. V 10. minutě nepustili hosté Táborsko z vlastní půlky, od Barana přes Janušku se dostal k míči Suchan, který poslal Křikavovi přesnou přihrávku za obranu. Na Křikavovu střelu z 16 metrů po zemi ke vzdálenější tyči brankář Dudák nedosáhl – 0:1. Příbram i nadále pokračoval ve svém tlaku, který vedl k dvoubrankovému vedení, když se ve 13. minutě trefil Suchan z 18 metrů k tyči; Dudák opět na míč nedosáhl – 0:2. Hráči Táborska se po druhé brance začali více prosazovat v individuálních soubojích a po nedůrazném bránění hostů v 15. minutě proměnil Steinocher svůj samostatný nájezd – 1:2. V 32. minutě vyslal Suchan do samostatného nájezdu Huška, ale ten minul branku. V 35. minutě po přihrávce Špinara prošel Suchan až před brankáře a uklidil míč vedle brankáře k bližší tyči do sítě – 1:3. Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácímu Táborsku. Varováním pro Příbram byl samostatný nájezd domácí útočníka, ale Šebek souboj vyhrál – byl z toho jen rohový kop. Ve 49. minutě přešel snadno domácí hráč přes Kvídu a měl otevřenou cestu k příbramské brance. Baran před šestnáctkou stačil skluzem poslat míč vedle branky a pomezní signalizoval rohový kop pro Táborsko. Hlavní rozhodčí však posoudil situaci jinak a za faul nařídil penaltu, při které Balík nedal Šebkovi šanci – 2:3. Snížením příbramského náskoku se domácí nabudili a v 55. minutě po rohovém kopu a zmatcích v obraně hlavou vyrovnal Honza – 3:3. Táborsko se nemuselo z vyrovnání dlouho radovat. Po rychlé kombinaci byl ve velkém vápně faulován Suchan a k nařízené penaltě se postavil Špinar – dlouho si upravoval míč na značce pokutového kopu, aby pak poslal slabou střelu k tyči, kterou vystihl Dudák a vytlačil balón na roh. Příbram se i nadále snažil o vítěznou branku. V 64. minutě Dudák vyrazil Huškovu střelu před sebe, Špinar však z dorážky ležícího brankáře nepřekonal. Závěr zápasu si domácí již pohlídali, byť za cenu kouskování hry a taktických střídání a po závěrečném hvizdu se radovali z vydřeného bodu, zatímco u příbramských dorostenců převládalo zklamání ze zbytečné ztráty dvou bodů.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School