FK PŘÍBRAM
01.10.2012
Česká liga dorostu U 17 A, 8. kolo
9:0
Příbram vs. Karlovy Vary
Branky: 2. Špinar, 19. a 27. Kvída, 39. Suchan, 52. (p) a 70. Hušek, 56. a 62. Svojše, 74. Mráz
Žluté karty: Lulák, Pfreimer (oba KV)
Rozhodčí: Vilhelm, Vosolsobě, Ondračka
Diváci: 30
Příbram: Šebek (41. Kuba) – Růžek, Holý, Kvěch, Kvída – Baran - Januška, Suchan – Svojše, Špinar (41. Mráz), Hušek (70. Kalaš)
Karlovy Vary: Karlík, Rubeš, Horváth, Schönwalder, Kovanda, Királyi, Lulák, Csemer, Huspeka, Pfeimer, Tokár

Příbram si vylepšila skóre, když porazila Karlovy Vary 9:0 (4:0)

Jiří Baran

Tým z opačného pólu tabulky se prakticky celý zápas bránil útokům příbramských dorostenců a na polovinu domácích se dostával jen po výkopech. Příbram U17 nepřipustila žádné komplikace a nastřílela Karlovým Varům devět branek.
První gól padl ve 2. minutě – přímý kop Suchana přizvedl Kvída a Špinar zakončil hlavou do protipohybu brankáře – 1:0. V 9. a 13. minutě přestřelili z dobrých pozic karlovarskou branku Januška a Svojše. V 19. minutě předvedl Hušek své uměni s míčem, přešel přes tři obránce a jeho střela skončila rohem. Míč z následného Huškova přetaženého rohového kopu doběhl Suchan, k jeho centru se dostal Kvída a tečí u bližší tyče nedal brankáři šanci – 2:0. Ve 24. minutě se k jediné brankové příležitosti dostali i hosté – výborně zahraný přímý kop ale stačil Šebek vytáhnout mimo branku. Na 3:0 zvyšoval v 27. minutě hlavou Kvída po Suchanově rohovém kopu. Další velkou příležitost neproměnil Špinar v 28. minutě, když se mu nepodařilo usměrnit míč těsně před brankou po kombinaci Suchana se Svojšem. V 39. minutě se k odraženému míči dostal Suchan, udělal se z obránců slalomové tyče a střelou ke vzdálenější tyči uzavřel poločasové skóre na 4:0. Po přestávce si příbramské U17 vzaly k srdci domluvu trenéra Janoty, zvýšily pohyb bez míče i rychlost a po zásluze se dočkaly dalších gólů. V 52. minutě byl, po Suchanově kolmici, ve vápně faulován Hušek, který nařízenou penaltu sám bezpečně proměnil – 5:0. V 56. minutě se po autu dostal k míči Svojše a zblízka propálil Karlíka – 6:0. V 62. Minutě využil Svojše svou další šanci, když využil samostatný nájezd – 7:0. V 70. Minutě získal po karlovarském odkopu míč Suchan a kolmou přihrávkou do běhu vyslal do samostatného nájezdu Huška, jenž přehodil ležícího brankáře – 8:0. V 74. minutě poslal Baran kolmou přihrávku Suchanovi, ten další kolmou přihrávkou našel Mráze, který prostřelil brankáře – 9:0. Na desátou branku měla Příbram zaděláno v 76. minutě, ale ani Suchan, ani Svojše nedostali zblízka míč přes brankovou čáru.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School