FK PŘÍBRAM
15.10.2012
Česká liga dorostu U 17 A, 10. kolo
8:0
Příbram vs. Most
Branky: 19. Hušek, 21. a 51. Černý, 30., 49., 65. a 72. Suchan, 60. Rys
Žluté karty: Kocúr (Most)
Rozhodčí: Bacík, Paukner, Sandr
Diváci: 40
Příbram: Šebek (60. Kuba) – Červeňák, Matějů, Kvěch, Holý - Baran - Rys, Suchan – Mráz (51. Svojše), Černý (70. Křikava), Hušek (51. Špinar)
Most: Rolník, Laštovka, Vignát, Wozniak, Sýkora, Krzák, Tureček, Zícha, Baláž, Růžička, Chábera

Suchan čtyřmi góly přispěl k vysoké výhře Příbrami nad Mostem 8:0 (3:0)

Jiří Baran

Premiéra na nové umělé trávě se příbramským U17 mimořádně vydařila. Domácí rozebrali mosteckou obranu svými kombinacemi, rychlostí a pohybem. Příbram nedala svému soupeři šanci na přijatelný výsledek a deklasovala ho poměrem 8:0. Událostí zápasu jsou čtyři branky Suchana, což je polovina gólů vstřelených Příbramí.
V sobotu 13.10. si příbramské U17 poprvé vyzkoušely, jak se hraje soutěžní utkání na nové umělé trávě. Soupeřem jim bylo mužstvo Mostu, se kterým neměli příbramští dorostenci za poslední dva roky zcela příznivou bilanci. Most nastoupil k utkání zejména s cílem neinkasovat, snažil se o pozornou obranu a eliminaci příbramské nátlakové hry. Na úzkém hřiště tato taktika vycházela, domácí však byli trpěliví v rozehrávce a čekali na svou příležitost. Ta první přišla ve 3. minutě, Černý však nevyužil Mrázovu přihrávku a ze čtyř metrů pravačkou přestřelil mosteckou branku. V 10. minutě postupoval Černý sám na Rolníka v brance Mostu, ale trefil jen jeho nohy. Zápas poskytoval stále stejný obrázek, Příbram tvořila hru, Most se bránil a dopředu se snažil dostat výhradně dlouhými nákopy bez mezihry. Příbram šla do vedení v 19. minutě – Hušek dostal pas za obranu, obránce minul míč a „Hušínova“ střela z rohu šestnáctky vymetla pavučiny v bližší šibenici – 1:0. Ve 21. minutě získal Baran míč na polovině soupeře, na jeho přesnou a načasovanou kolmou přihrávkou mezi stopery si naběhl Černý, jehož střela se od tyče odrazila do mostecké sítě – 2:0. Ve 30. minutě předvedli domácí ukázkovou kombinaci – na hranici soupeřovy šestnáctky přehodil Rys obloučkem obranu, Černý v běhu přihrál nezištně před prázdnou branku Suchanovi, jemuž stačilo nastavit nohu – 3:0. Ve 36. minutě byl Most blízko čestného úspěchu – střela z 18 metrů orazítkovala břevno Šebkovy branky, odrazila se do hřiště, ale Šebek následný závar s úspěchem vyřešil. I za nepříznivého stavu pro Most se hosté na začátku druhého poločasu snažili nadále pozorně bránit. Ale proti rozjeté Příbrami jim to nebylo mnoho platné. Do pozice zakončovatele se v tomto zápase pasoval Suchan svým hattrickem za druhý poločas – celkem vstřelil Mostu čtyři branky. Ve 49. minutě našel Hušek přímo z autu Suchana, který prošel obranou, obstřelil Rolníka a míč s přispěním tyče skončil v za Rolníkovými zády – 4:0. V 51. minutě se po tlaku Příbrami na rozehrávku Mostu dostal k průniku Suchan a byl faulován těsně před velkým vápnem. K přímému kopu ze 17 metrů se postavil Černý a svou přesnou střelou po zemi podél zdi k tyči nedal brankáři šanci – 5:0. Po páté brance domácí definitivně zlomili snahy Mostu a závěr zápasu byl již spíše exhibicí, v níž už šlo jen o skóre a udržení příbramského čistého konta. V 60. minutě si několikrát vyměnili míč Černý s Rysem, aby nakonec Černý poslal Rysa do samostatného nájezdu – 6:0. V 65. minutě překonal Rys mosteckou obranu, na odražený míč si naběhl Suchan a bombou ze vzduchu dosáhl na hattrick – 7:0. O poslední branku zápasu se v 72. minutě postaral opět Suchan střelou po zemi z 16 metrů – 8:0 (byla to jeho čtvrtá branka v zápase!). Hlavní rozhodčí asi spěchal, když ukončil utkání v čase 77:40 a nedal tak Příbrami možnost dotáhnou skóre k dvoucifernému výsledku.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School