FK PŘÍBRAM
05.11.2012
Česká liga dorostu U 17 A, 13. kolo
2:8
Kladno vs. Příbram
Branky: 3x Černý, 2x Špinar, Suchan, Mráz, Hušek
Žluté karty: 1:1
Diváci: 44
Příbram: Šebek (60min. Kuba) – Červeňák, Holý, Růžek, Hušek – Rys, Baran, Suchan – Mráz (60min. Křikava), Černý, Svojše (41min. Špinar)

Sebevědomý výkon předvedli naši na půdě Kladna a zaslouženě nastříleli osm branek do sítě domácích

Marek Zárybnický

Od prvních minut bylo zřejmé, že naši hráči přijeli potvrdit roli favorita, přesto domácí v úvodu nebezpečně zahrozili
Ve 4min. se nedohodl Hušek s Růžkem a domácí Pírka v dobré pozici těsně přestřelil. Po rozehrávce kopu od branky vyslal Holý Mráze a jeho únik zakončený přesným centrem našel naběhnutého Černého a ten se nemýlil - 0:1. O minutu později nalil Černý na vápno Rysovi. Ovšem jeho technickou střelu skokem k tyči vyrazil na roh brankář Pešek. Ve 13min. mohlo být vyrovnáno. Domácí Pírka unikl a ve vápně nalil proti noze Borákovi, který naštěstí pro nás přestřelil. Po této šanci naši hráči přidali a už se rodili šance. Ve 20min. po několika sražených střelách se poslední Svojšeho odrazila k Suchanovi, který placírkou k tyči zvýšil vedení – 0:2. Ve 29min. vyslal kolmici Suchan na nabíhajícího Svojšeho, který našel centrem nabíhajícího Mráze a bylo to 0:3. Následně Suchan vyzkoušel pozornost Peška střelou z 25m. Chvilku poté nalil Černý rohový kop za vápno Červeňákovi. Ten se rozběhl z půlky a nakopl míč tak, že možná ještě letí:-). Těsně před koncem poločasu se povedlo vybojovat Mrázovi míč 40m od branky domácích a vyslal mezi stopery kolmici na Černého. Ten tváří v tvář Peškovi nedal domácímu brankáři šanci a uzavřel poločasové skóre na 0:4 pro naše barvy. Druhý poločas se odvíjel podobně a převaha byla nadále patrná. Ve 43min. vysunul Černý po levé straně Ryse, ale jeho technický obstřel, těsně minul i levou tyč domácí branky. O minutu později předvedli pohlednou akci Suchan s Černým. Suchan Černého uvolnil do vápna, ten chtěl situaci vyšperkovat a nabil zpětnou mezi penaltu a velké vápno Suchanovi, který ostrou ránou vyplašil hejno vrabců v korunách stromů za hřištěm:-). A do třetice, akce Černého s Rysem zakončil Hušek, ale brankář Pešek domácí podržel. Poté následovala pasáž, která diváky spíše nudila, a tak domácí využili uspokojení a zahrozili. Na přímý kop zahraný do našeho vápna nejvýše vyskočil nejlepší hráč domácích Nesládek. Jeho umístěnou hlavičku k tyči bravurně chytl Šebek a udržel čisté konto. Hrozba domácích probudila naše hráče a akci Suchana s Černým zakončoval v 64min. do sítě domácích Špinar – 0:5. Vše se zdálo hotové, ale se stavem se v 68min. nesmířil domácí Nesládek. Naběhl si mezi naše, již „spící“ stopery, dostal přihrávku a zavěsil – 1:5. Aby toho nebylo málo, prohrál v 69min. Holý souboj s domácím Nesládkem u naší střídačky a Nesládek se řítil do vápna. Proti vyběhl Kuba, který po zakončení domácího útočníka setrvačností podrazil a následoval pokutový kop. Ten bezpečně proměnil domácí kapitán Rohla a bylo to 2:5. Drama naši hráči nepřipustili a v 72min. byl podražen ve vápně Hušek, který sám penaltu proměnil na 2:6. V 79min. potrestal špatnou rozehrávku domácích Černý a zdálo se, že stav 2:7 bude konečný. Ovšem po rozehrávce dali domácí hodně prostoru trojici Rys, Černý, Suchan a jejich akci zakončil do prázdné s jistotou Špinar a udělal tak závěrečnou tečku – 2:8.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School