FK PŘÍBRAM
12.11.2012
Česká liga dorostu U 16 A, 1. kolo
5:3
Příbram B vs. Sokolov
Branky: Příbram–48´ a 61´Januška; 25´Srp; 33´ Vacík; 36´ Šrain;
Rozhodčí: HR – Kubr, AR1 - Vácha, AR2 - Glogar
Diváci: 30
Příbram B: Javorský, Schöbel, Rajtr, Vacík, Kvída ( 59´ Šváb ), Klauz ( 59´ Valenta ), Šrain, Januška, Reichenauer (48´ Břížďala), Bouček, Srp( 45´Junek)
Sokolov: Kasl, Kníř, Klubal, Koubek, Starsiak, Olah, Čermák, Pěček, Psota, Hlinka, Střídající: Císař, Geberth, Kubinec, Psota, Procházka

Závěrečná zkouška naší U 16 před posledním zápasem

Miloslav Klauz

Hned od úvodu zápasu se naši hráči pustili do soupeře a v podstatě jej k ničemu vážnějšímu nepouštěli. Rychlá kombinace a proti předchozím zápasům i přesnější hra dávala tušit, že si se soupeřem z opačného konce tabulky poradíme. Přesto byl konec zápasu dramatičtější než to zpočátku vypadalo.
Přesto, že jsme měli jednoznačně převahu na hřišti, padla první branka až ve 25. minutě, když dlouhý výkop od branky prodloužil hlavou na Tomáše Srpa Míla Klauz a Tomáš opět prokázal svou dravost a individuálně se prosadil z pravé strany. 1 – 0. Pak se do slibné šance dostal i soupeř, ale tentokrát Tomáš Javorský prokázal své kvality a samostatný únik soupeře likviduje.Ve 33. minutě rozehrál Jirka Januška trestný kop jako plzeňský Horváth a Jan Vacík jej usměrnil hlavou do branky. 2 – 0 . S druhým gólem se naše převaha stala ještě jasnější a soupeř v podstatě jen bránil před svojí brankou a zákroky některých jeho hráčů začaly být stále tvrdší. Ve 36. minutě opět Jirka Januška rozehrál trestný kop, tentokrát z pravé strany a Jenda Šrain zvyšuje na poločasový výsledek 3 – 0. V úvodu druhého poločasu zvýšil Jirka Januška již na 4 – 0 a zdálo se, že o výsledku je rozhodnuto. Naši hráči polevili v koncentraci a soupeř, který se rozhodně nevzdával toho využil v 64. minutě. Po nedůrazu naší obrany snižuje Sokolov na 4 – 1. I přesto, že Jirka Januška v 67. minutě přidává další branku na 5 - 1, tak se klid a pěkná hra na naše kopačky nevrací a soupeř nám svým důrazem dělá stále větší problémy. V 70. minutě po další chybě v naší obraně snižuje na 5 – 2, a když si o chvilku později naše obrana opět nerozumí, využívají svou další šanci ke snížení na 5 – 3. Z klidného zápasu se postupně stává nervózní „drama“ plné tvrdých zákroků soupeře, ale na výsledku se již nic nemění.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School