FK PŘÍBRAM
28.08.2012
MOL Cup, 1. kolo
2:1
Králův Dvůr vs. Příbram
Online
Branky: 17. Petr, 39. Procházka - 86. Wágner
Žluté karty: Fulín (DK)
Rozhodčí: Ardeleánu - Paták, Kříž
Králův Dvůr: Mokrohajský - Procházka, Šilhavý, Rada, Petr, Sabou, Toporčák (90. Koiš), Vybíral, Kobler, Veinlich (86. Brusch), Fulín (73. Dochtor)
Příbram: Rondzik - Štochl, Hájovský, Kvída, Mišun - Pilík P., Kalivoda, Koukal (46. Pilík T.), Papšys (68. Střihavka) - Danoski (46. Šlapák), Wágner

Rychlý konec v poháru

Jan Vostrý

Příbramské účinkování v letošním Poháru České pošty skončilo po prohře 2:1 na půdě třetiligového Králova Dvora hned ve druhém kole. Jedinou branku zaznamenal Tomáš Wágner.
Domácí se do vedení dostali v 17. minutě kdy kapitán Milan Petr nedal Rondzikovi z trestného kopu šanci. O pár minut později mohl vyrovnat Wágner, ale jeho střela z pokutového území mířila jen do brankáře. Do další střelecké příležitosti se dostal Kalivoda, který po autu obešel několik protihráčů, ale jeho zakončení si cestu mezi tyče nenašlo. Před koncem poločasu se domácím podařil rychlý protiútok, který zkušeně zakončil Procházka a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Do druhého dějství udělal trenér Vavruška dvě změny v sestavě a na trávník poslal Tomáše Pilíka a Martina Šlapáka. Příbramští se snažili útočit, ale přes nadšeně bojující domácí tým se nedokázali prosadit. Nejvážnější šanci měl 60. minutě Mišun, ale jeho pokus z úhlu mířil nad branku. Závěrečných 10 minut dohrávali hosté o deseti, kdy pro zranění musel odstoupit Jan Kvída a všechna střídaní již byla vyčerpána. Naději v 86. minutě vykřesal ze závaru Tomáš Wágner a snížil. Na další branku již bylo příliš pozdě a Příbram tak stejně jako v loňském ročníku končí v poháru hned ve druhém kole.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School