FK PŘÍBRAM
08.10.2012
Česká liga dorostu U 16 A, 9. kolo
3:3
Č. Budějovice vs. Příbram B
Branky: Příbram – 21´, 70´ Srp; 44´ Reichenauer
Rozhodčí: HR – Cupl Zbyněk, AR1 Komzák Roman, AR2 Mádl Pavel
Diváci: 50
Č. Budějovice: Rotbauer, Krejčí, Blažek, Vymětal, Kadlec, Frnoch, Tesař, Mácha, Vacek, Kándl, Pancíř Střídající: Štěpánek, Valter, Žurek, Luksch
Příbram B: Šedivý, Makoš, Rajtr( 45´Šváb ), Vacík, Kvída, Klauz ( 76´ Valenta), Januška, Šrain, Reichenauer (70´Schöbel ), Bouček (49´Junek ), Srp ( 78´ Kalaš)

Dělení bodů v Českých Budějovicích

Miloslav Klauz

U 16 - první ztrátu bodů v podobě remízy si odváží příbramská U 16 z Č. Budějovic, když o vítězství přišla smolně, až v páté minutě nastavení.
Zápas se hrál za deštivého podzimního počasí, přesto na kvalitně připravené travnaté ploše. Postavení týmů v tabulce a tradiční rivalita byla na hráčích vidět od první minuty. Budějovičtí začali aktivněji a během úvodních minut si vytvořili několik slibných gólových příležitostí. První přišla v desáté minutě, kdy po naší chybné rozehrávce byl v brance na svém místě J. Šedivý. O tři minuty později už je to 1:0 pro soupeře – podklouznutí F. Rajtra znamená samostatný „nájezd“ na J. Šedivého, který sice vystihl úmysl domácího útočníka, ale slabá střela mu podklouzla pod tělem a končí v naší síti. Díky této brance jsme se probudili a začali konečně hrát fotbal, vyrovnali jsme hru a postupně byli i aktivnější. To že je to ten správný recept se potvrdilo ve 21. minutě kdy se do samostatného úniku dostal M. Klauz, jeho střela v brance ještě nekončí, ale odražený míč končí na noze T. Srpa, který potvrdil skvělou střeleckou formu z posledních zápasů a vyrovnává na 1:1. Během prvního poločasu se dostáváme ještě do několika slibných příležitostí, ale poločas končí skórem 1:1. Druhý poločas začíná naším nedůrazným odkopem, čehož soupeř využívá už ve 42. minutě a opět se ujímá vedení 2:1. Domácí se však radují jen dvě minuty. Po pravé straně se uvolnil T. Srp a jeho střílenou přihrávku pokutovým územím nekompromisně zakončil J. Reichenauer 2:2. Po této brance jsme jednoznačně přebrali aktivitu, dobře jsme kombinovali a dostávali se do zakončení, kde nám však v koncovce vždy chyběla trocha štěstí. Otočit skóre se nám podařilo v 70. minutě, když se ve vápně prosadil J. Januška a přihrávkou před prázdnou branku připravil šanci pro T. Srpa, který se ani tentokrát nemýlil, 3:2 pro Příbram. Výsledek jsme mohli ještě několikrát potvrdit, ale šance zůstaly nevyužity. Naopak Č. Budějovice vrhly vše do útoku a dostali se tak po dlouhé době do našeho vápna a hned z toho byla velká příležitost, která však zůstala nevyužita. My jsme se z toho bohužel nepoučili a tak přišel po další naší zbytečné chybě vyrovnávací gól Č. Budějovic, který upravil konečný výsledek na remízu 3:3. Obě mužstva sehrála velice kvalitní utkání, když na začátku zápasu měli více ze hry Č. Budějovice, nám naopak patřila druhá půle. Je škoda, že jsme nevyužili gólové příležitosti, ale nejvíce nás musí mrzet zbytečné chyby, kterých jsme se v tomto zápase nevyvarovali a soupeř nás za ně potrestal.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School