FK PŘÍBRAM
30.09.2012
Divize žen D - Čechy, 5. kolo
2:6
Braník vs. Příbram
Branky: 3x Machutová, 2x Hilmanová, Císařová I.
Příbram: Koubková - Branžovská, Karasová, Boukalová - Štěchová - Krůtová (50. Černohorská), Císařová V., Císařová I., Kočová - Machutová, Hilmanová (65. Blahovcová)

Vítězná série pokračuje!

Štěpán Irion

V utkání 5.kola jsme jeli na hřiště Braníku.
Do zápasu děvčata nastupovala s náhradní gólmankou Koubkovou, která nahradila nemocnou Pilouskovou. Hned od začátku byla vidět převaha z naší strany, ovšem jak to tak bývá nedáš dostaneš a proto Braník hned ze své první vážné akce skóroval 0:1. Pak se podařilo uniknout Machutové, které ovšem nastřelila jen tyč, ale dorážce Hilmanové už nikdo nezabránil 1:1. Děvčata z Příbrami si vytvořila velký tlak, který střelou z pokutového území potrestala opět Hilmanová 2:1 pro Příbram. Do poločasu ovšem děvčata z Braníku stihla vyrovnat a to když míč přeletěl obranu a dotírající útočnice už s klidem zakončila k pravé tyči 2:2. O poločasové přestávce se děvčata v kabině pokoušela namotivovat a to se také podařilo. Odražený míč se dostal k Císařové a proto už nebyl problém hezkou střelou míč uklidit 3:2. Poté děvčata z Příbrami zahrávala volný přímý kop, kdy se míče ujala Karasová a krásným centrem namazala Machutové a pro tu už nebyl problém zakončit 4:2 pro Příbram. V další části utkání už se opakovala stejná věc a to že Machutová 2x unikla obraně a sama prostřelila gólmanku domácích. A tím stanovila konečné skóre 6:2 pro Příbram. Tento zápas můžeme brát jako velmi podařený, velkou pochvalu zaslouží gólmanka Koubková která se nezalekla a s chutí vychytala naše čtvrté vítězství v řadě!!
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School