FK PŘÍBRAM
21.10.2012
Divize žen D - Čechy, 8. kolo
2:3
Vonoklasy vs. Příbram
Branky: 2x Machutová, Hilmanová
Žluté karty: Pilousková, Machutová
Příbram: Pilousková - Boukalová, Karasová, Branžovská (60. Drdošová) - Vavrušková (55. Koubková) - Kočová, Císařová V., Císařová I. (80. Krůtová), Štěchová - Machutová, Hilmanová (65. Černohorská)

Další cenné venkovní vítězství!

Štěpán Irion

Na hřiště Vonoklas jsme jeli s tím, odčinit domácí porážku a to se nám také povedlo!!
Utkání se hrálo za husté mlhy a nepříznivých podmínek, hlavně pro obě golmanky. Jako první jsem se ujali vedení, když střílený centr vyklouzl Vacíkové z rukavic a pro Machutovou nebyl problém dorazit 0:1. Hosté odpověděli za nedlouho, kdy samostatný únik zakončila útočnice hezkým lobem přes Pilouskovou 1:1. Děvčata z Příbrami, ale dokázala do poločasu skóre opět strhnout na svojí stranu, když nádherný přímý kop Hilmanové, zapadl těsně pod břevno branky Vacíkové. Golmanka na tuto střelu neměla nárok 1:2. Po poločase se hra začala nepříjemně kouskovat, protože rozhodčí neměl absolutně cit pro hru a pískal takřka vše. Děvčata z Příbrami to ale nezabalila a po krásné přihrávce Karasové, Machutová už svým sedmnáctým gólem v sezóně dala na 3:1 pro Příbram. Vonoklasy ještě stihly snížit, když se střelou hostů Pilousková nechtěně zapadla za čáru. Závěrečný nápor domácích jsme přestáli bez úhony a tak si vezeme z Vonoklas cenné 3 body do tabulky!!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School