FK PŘÍBRAM
04.11.2012
Divize žen D - Čechy, 10. kolo
1:3
Horní Bříza vs. Příbram
Branky: 2x Machutová, Císařová Veronika
Diváci: 20
Příbram: Pilousková - Drdošová, Karasová, Branžovská - Císařová I., - Koubková (57.Černohorská), Krůtová, Císařová V., Blahovcová - Machutová, Hilmanová.

Opět na vítězné vlně!!!

Štěpán Irion

Do Horní Břízy jsme jeli s velmi oslabeným kádrem, ale i s touto nepříjemností jsme si dokázali poradit a zvítězit!
Zápas byl od začátku velmi opatrný na obou stranách. Jako první se ujala vedení děvčata z Příbrami, když střela V.Císařové zapadla za záda brankářky soupeře. Bříza měla do poločasu dvě obrovské šance, když nejprve nastřelila břevno a z další šance i tyč. A proto se odcházelo do kabin za stavu 1:0 pro Příbram. Do druhého poločasu nastoupil soupeř velmi aktivně a taky mu to přineslo ovoce. Po naší špatné rozehrávce, celkem lehce vyrovnal na 1:1. A mohlo být ještě hůř, ale opět nám pomohla branková konstrukce. V tu chvíli by se dalo napětí na hřišti krájet. Ale příbramská děvčata tlak soupeře přečkala a po krásné přihrávce I.Císařové, Machutová poslala Příbram opět do vedení 2:1. A znovu stejná situace jako před chvílí, soupeř zahrával trestný kop a míč opět skončil jen na břevně naší branky a to už po čtvrté. Konečný klid nám opět dodala Machutová, která obešla brankářku hostů a svým již devatenáctým gólem v sezóně poslala Příbram do klidného vedení 3:1. A tak zápas také skončil, rozhodlo obrovské štěstí které jsme měli a také lepší fyzická připravenost, která se projevovala po celý zápas.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School