FK PŘÍBRAM
31.03.2013
Česká liga dorostu U 16 A, 17. kolo
2:1
Motorlet vs. Příbram B
Branky: 56´ Januška
Rozhodčí: Dobrý Jan, Janků Tomáš, Kubiš Peter
Diváci: 20
Motorlet: Grégor, Švorčík, Píša, Šustr, Hochmann, Scharf, Blažek, Pjaták, Peroutka, Mašek, Braniš
Příbram B: Javorský, Makoš ( 28´ Klauz - 62´ Květ), Rajtr, Kvída, Břížďala ( 65´ Šváb), Schöbel ( 70´Valenta ), Januška, Vacík ( 41´Junek ), Šrain, Reichenauer, Srp.

U-16 - První porážka v letošní sezóně

Miloslav Klauz

Druhý zápas jarní části sezony se nám příliš nezdařil a z Motorletu si odvážíme první porážku letošního ročníku.
První poločas zápasu se odehrával především ve středu hřiště, kde jsme měli převahu, ale nedařilo se nám projít dobře organizovanou obranou soupeře až do koncovky. Vytvořili jsme si několik slibných příležitostí ke skórování ale bez gólového efektu. Motorlet se soustředil na obranu, a vsadil na rychlé protiútoky což se mu nakonec ve druhém poločasu vyplatilo. První branka zápasu padla ve 46. minutě po prohraném souboji ve středu hřiště, následuje střela za hranicí velkého vápna, která končí v naší síti 0 : 1. O pět minut později přišlo zasloužené vyrovnání po trestném kopu J. Janušky jehož střela z 25 m prošla až za záda brankáře 1 : 1. Po vstřelené brance jsme se snažili hru vystupňovat a zápas otočit, ale střed hřiště měl Motorlet dobře zahuštěný a nedařilo se nám ani po stranách, kde naše hra hodně vázla - chyběla aktivita a především přesnost při centrech do pokutového území. V 67. minutě Motorlet využil jednu z mála příležitostí a po další zbytečné ztrátě na půlící čáře dostal útočník soupeře ideální přihrávku mezi naše obránce a samostatný průnik s přehledem proměnil 2 : 1 pro Motorlet. Na tuto branku se nám už odpovědět nepodařilo a odvážíme si z Motorletu první porážku sezony, kterou si za předvedenou hru v tomto zápase bohužel zasloužíme. Nutno dodat že zápas skvělým způsobem odřídil rozhodčí Jan Dobrý.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School