FK PŘÍBRAM
26.04.2013
Česká liga dorostu U 16 A, 20. kolo
7:3
Příbram B vs. Táborsko
Branky: Příbram - 6´ pk. a 40´ Šrain; 28´ Reichenauer , 45´ Januška; 49´ Srp; 57´ Junek; 60´ Šváb
Rozhodčí: R – Josef Vnuk, AR 1 - Lukáš Vosolsobě, AR 2 - Jakub Doubrava
Diváci: 55
Příbram B: Šedivý,Makoš (64´ Schöbel ),Rajtr,Kvída, Břížďala ( 72´ Vacík) Klauz (60´ Valenta), Januška, Bouček (41´ Květ), Šrain, Reichenauer ( 55´ Šváb), Srp (55´Junek ).
Táborsko: Barva, Jaroš, Marek, Týnavský, Štecher ,Roztočil,Vítek,Balogh,Kostka,Mareš,Zahradník Střídající: Valtr,Alexa,Votruba, Popelka

U - 16 - FC MAS Táborsko

Miloslav Klauz

U16 – V nedělní poledne jsme na domácím hřišti, v této sezóně poprvé na přírodní trávě, přivítali tým FC MAS Táborsko a k vidění bylo hned 10 branek.
Úvod do zápasu se nám vydařil na výbornou a už v 6. minutě proměnil J. Šrain pokutový kop po ruce v pokutovém území a vedli jsme 1:0. V následujících 15. minutách máme několik dalších příležitostí ke skórování, ale bez gólu. A když se nám nedařilo vstřelit branku po kombinaci, předvedl skvělou individuální akci J. Reichenauer a zvýšil na 2:0. O dvě minuty později našel soupeř skulinu v naší obraně, kterou hasil J. Šedivý jen za cenu faulu a následný pokutový kop vrací Táborsko do hry. Hráči Táborska se v těchto fázích dostali daleko vice do hry, naopak nám vzala obdržená branka klid a přinesla dvacetiminutovku, ve které jsme se na hřišti hledali. Potřebný klid na naše kopačky přinesla třetí branka a to ve 40. minutě do šatny jejímž autorem byl opět J.Šrain . Poločas 3 : 1 Druhý poločas startujeme brankou J. Janušky, který se trefil po zpětné přihrávce T. Srpa 4:1. O dvě minuty později se nám nevydařil offside systém a Táborsko nás opět trestá 4:2. Odpovídáme hned obratem po pěkné kombinační akci ve vápně zvyšuje T. Srp na 5:2. V 55. minutě přišel na hřiště P. Junek a o dvě minuty pozdě přidává po přihrávce J. Šraina 6. branku Příbrami. Naší poslední - sedmou branku přidal po přihrávce J. Janušky téměř do prázdné branky O.Šváb. Poslední „brankové“ slovo tohoto zápasu měl opět soupeř, když potrestal náš velký nedůraz v obraně a uzavřel tak gólový účet zápasu na konečných 7:3.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School