FK PŘÍBRAM
08.05.2013
Česká liga dorostu U 16 A, 21. kolo
0:10
Karlovy Vary vs. Příbram B
Branky: Příbram - 10´ Junek; 21´ a 41´ Januška; 36´ Kvída; 43´ Bouček; 57´,65´,80´Květ; 60´ Srp; 71´ Vacík;
Diváci: 20
Karlovy Vary: Pečimúth, Verebely, Havlíček, Helembai, Bartoš, Matějka, Nýber, Rubeš, Vančura, Herink, Gresl Střídající: Vít, Homolka
Příbram B: Jedlička, Makoš ( 53´Vacík , Schöbel, Kvída ( 60´ Rajtr ), Šváb, Valenta( 60´Klauz), Januška, Květ ,Bouček (53 Šrain), Reichenauer ( 28´Břížďala ), Junek ( 53´Srp )

U16 – Příbramská U16 dala K. Varům „desítku“

Miloslav Klauz

Další mistrovské utkání jsme sehráli se soupeřem z Karlových Varů a postavení týmů v tabulce nám dávalo jasný cíl – vítězství.
Od prvních minut to tak také na hřišti vypadalo, hráči Karlových Varů v podstatě celý zápas neohrozili naši branku s výjimkou jediné šance ve druhém poločase, se kterou si s přehledem poradil M. Jedlička, který nám v době zraněných „gólmanů“ vypomáhal v brance( z ročníku 98´). První branka padla v 10´když po individuální akci J. Makoše z pravé strany zakončoval z malého vápna P. Junek. Druhou branku přidal střelou z hranice velkého vápna J. Januška znovu po akci z pravé strany. Třetí branku a poslední v prvním poločas si připsal J. Kvída, který se štěstím nadvakrát proměnil pokutový kop za faul na J. Janušku. Druhý poločas nastartovala střela z půlky hřiště přímo z naší rozehrávky, kterou si zapsal J. Januška druhou branku zápasu. O dvě minuty později se na levé straně prosadil T. Břížďala a připravil brankovou příležitost pro J. Boučka 5:0. V 57´vystihl ve středu hřiště skvěle rozehrávku R. Květ a svou samostatnou akci s přehledem zakončil na 6:0. Do listiny střelců se zapsal i T. Srp, který konečně našel ve druhé části sezóny střelecké kopačky a zvýšil na 7:0. Následně využil ideální přihrávku mezi obránce Karlových Varů opět R. Květ a přidal 8. branku Příbrami. Z pozice pravého obránce se na výlet vydal J. Vacík a samostatnou akci zakončil svou první jarní a 9. branku zápasu. Konečný účet utkání uzavřel v 80´R. Květ, který vstřelil svou třetí branku zápasu a uzavřel skóre na konečných 10 : 0 pro příbramské.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School