FK PŘÍBRAM
22.05.2013
Česká liga dorostu U 16 A, 24. kolo
5:0
Příbram B vs. Písek
Branky: Příbram – 12´O. Šváb, 16´J.Šrain, 17´ J.Makoš, 26´ J. Kvída, 76´ T. Javorský
Rozhodčí: R – Petr Hocek, AR1 Jarolímek Miloš, AR2 Doubrava Jakub
Diváci: 50
Příbram B: Šedivý, Schöbel (41´ Valenta), Vacík , Kvída, Šváb (76´Krůta ), Květ, Makoš (62´ Černohorský ), Šrain, Bouček (62´ Javorský), Reichenauer (41´ Klauz), Srp (52´Junek )
Písek: Jevčák, Forejt, Vojík, Tichava, Klimeš, Kůst, Hudák, Stoklasa, Velek, Šteflíček, Růžička Střídající: Hoch, Kinkor

U16 - FC Písek

Miloslav Klauz

U 16 – V nedělní poledne jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo FC Písek a o výsledku zápasu rozhodli ve dvaceti minutách prvního poločasu.
Na začátku zápasu jsme se na hřišti dost hledali, chyběl nám pohyb a nasazení čehož se soupeř snažil využít a několikrát se tak dostal k ohrožení naší branky. To, že to v chůzi úplně nepůjde hráči včas pochopili a odměnou byla ve 12. minutě první branka. Přesný centr do pokutového území poslal J. Šrain a O. Šváb nechytatelným „volejem“ trefil přesně. V 16. minutě zvyšuje na 2 : 0 J. Šrain, kterému připravil ideální pozici zpětnou přihrávkou od brankové čáry R. Květ. Hned po rozehrání jsme soupeře zatlačili před jeho branku, a donutili ho tak k chybě, kterou zužitkoval J. Makoš ve 3. branku 3 : 0. Konečnou brankovou tečku prvního poločasu přidal ve 26. minutě J. Kvída, který se trefil z přímého kopu. Druhý poločas, už neměl příliš velké tempo, hra se odehrávala především ve středu hřiště a i přes naši optickou převahu se nám dlouho nedařilo přidat další branku. Ta přišla, až v závěru zápasu kdy J. Kvída prošel z vlastního vápna celé hřiště a po krátké narážečce s P. Junkem připravil příležitost pro T. Javorského, který z malého vápna už nemohl minout 5 : 0. Zápas jsme odehráli v hodně pohodovém tempu, které určitě nebude stačit na tým Teplic, který nás čeká příští zápas.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.Kolaudace jednoduše
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.Středočeský krajAUTA s. r. o.SVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.ASTON služby v ekologiiAll Stars SchoolNehoda SportSolar KrálŘeznictví ŠťástkaRepas Servis