FK PŘÍBRAM
22.05.2013
Česká liga dorostu U 16 A, 24. kolo
5:0
Příbram B vs. Písek
Branky: Příbram – 12´O. Šváb, 16´J.Šrain, 17´ J.Makoš, 26´ J. Kvída, 76´ T. Javorský
Rozhodčí: R – Petr Hocek, AR1 Jarolímek Miloš, AR2 Doubrava Jakub
Diváci: 50
Příbram B: Šedivý, Schöbel (41´ Valenta), Vacík , Kvída, Šváb (76´Krůta ), Květ, Makoš (62´ Černohorský ), Šrain, Bouček (62´ Javorský), Reichenauer (41´ Klauz), Srp (52´Junek )
Písek: Jevčák, Forejt, Vojík, Tichava, Klimeš, Kůst, Hudák, Stoklasa, Velek, Šteflíček, Růžička Střídající: Hoch, Kinkor

U16 - FC Písek

Miloslav Klauz

U 16 – V nedělní poledne jsme na domácím hřišti přivítali mužstvo FC Písek a o výsledku zápasu rozhodli ve dvaceti minutách prvního poločasu.
Na začátku zápasu jsme se na hřišti dost hledali, chyběl nám pohyb a nasazení čehož se soupeř snažil využít a několikrát se tak dostal k ohrožení naší branky. To, že to v chůzi úplně nepůjde hráči včas pochopili a odměnou byla ve 12. minutě první branka. Přesný centr do pokutového území poslal J. Šrain a O. Šváb nechytatelným „volejem“ trefil přesně. V 16. minutě zvyšuje na 2 : 0 J. Šrain, kterému připravil ideální pozici zpětnou přihrávkou od brankové čáry R. Květ. Hned po rozehrání jsme soupeře zatlačili před jeho branku, a donutili ho tak k chybě, kterou zužitkoval J. Makoš ve 3. branku 3 : 0. Konečnou brankovou tečku prvního poločasu přidal ve 26. minutě J. Kvída, který se trefil z přímého kopu. Druhý poločas, už neměl příliš velké tempo, hra se odehrávala především ve středu hřiště a i přes naši optickou převahu se nám dlouho nedařilo přidat další branku. Ta přišla, až v závěru zápasu kdy J. Kvída prošel z vlastního vápna celé hřiště a po krátké narážečce s P. Junkem připravil příležitost pro T. Javorského, který z malého vápna už nemohl minout 5 : 0. Zápas jsme odehráli v hodně pohodovém tempu, které určitě nebude stačit na tým Teplic, který nás čeká příští zápas.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School