FK PŘÍBRAM
01.04.2013
Divize žen D - Čechy, 12. kolo
5:0
Příbram vs. Dukla Jížní Město
Branky: 2x Machutová, 2x Koubková, Drdošová
Rozhodčí: Svoboda - Benedik, Vácha
Diváci: 50
Příbram: Pilousková - Šrámková, Branžovská, Vavrušková, Karasová (72. Blahovcová) - Kopáčková (55. Krůtová), Císařová I., Císařová V., Kočová - Machutová (78. Černohorská), Drdošová (46. Koubková)

Děvčata Příbrami se stala lídry své soutěže

Štěpán Irion

Děvčata Příbram bez velkých problémů rozebrala pražskou Duklu JM a právem se dostala na první místo v tabulce.
Od začátku zápasu byl míč na našich kopačkách. Už ve třetí minutě poslala Kopáčková krásnou přihrávku do pokutového území a Machutová hezky vystřelila proti směru padající brankářky hostů 1:0 pro Příbram. Celý první poločas jsme byli jasně lepším týmem a Dukla jen zřídka ohrožovala Pilouskovou. Do konce poločasu ještě Machutová našla v pokutovém území krásnou přihrávkou Drdošovou a ta ve skluzu překonala po druhé brankářku hostů 2:0. A tímto výsledkem taky první poločas skončil. Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu, děvčata nepřestala hrát a stále si vytvářela slibné šance. Do malého vápna se hezky dostala Císařová a mohla už sama zakončovat, ale ještě přihrála Koubkové a ta doklepla do prázdné branky a zvýšila naše vedení již na 3:O. Další závar před brankou, když se míč odrazil k Machutové a ta hezkou střelou z voleje nedala brankářce hostů šanci 4:0 pro Příbram. Ve druhém poločase se hra celkem přitvrdila a své o tom ví Krůtová, která těsně po vystřídaní inkasovala tvrdého koňara, ale to jí ještě více nabudilo a poslala krásný pas Koubkové a ta parádně prostřelila brankářku hostů již po páté! Dukla měla jeden slibný závar před naší brankou, ale skvělá Pilousková nedala útočnicím Dukly šanci a tak jsme v přímém souboji o první místo rozdrtili pražskou Duklu JM 5:0!
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School