FK PŘÍBRAM
07.04.2013
Divize žen D - Čechy, 13. kolo
1:3
Holoubkov vs. Příbram
Branky: Koubková, Štěchová, Machutová
Diváci: 15
Příbram: Pilousková - Branžovská, Šrámková, Karasová, Kopáčková - Kočová (K), Císařová I, Císařová V. (8. Štěchová), Koubková (78. Černohorská)(85. Krůtová) - Machutová, Drdošová.

První jarní venkovní výhra!

Štěpán Irion

Ve druhém jarním kole, jsme zavítali na hřiště Holoubkova a lehký zápas to opravdu nebyl.
Hned od úvodu utkání bylo jasné, že se bude jednat o velmi vyrovnané utkání. Začalo se hrát velmi tvrdě a agresivně a hned v sedmé minutě na to doplatila Veronika Císařová a s bolestivou grimasou musela být vystřídána. První otevřela skóre děvčata z Příbrami, když Koubková hezkou střelou nedala brankářce hostů šanci 0:1. Hosté na vyrovnání nečekali dlouho, když samostatný únik domácí útočnice nejprve vyrazila Pilousková, ale na dorážku už nárok neměla 1:1. Do poločasu stihla děvčata z Příbrami opět strhnout vedení na svou stranu, když nádhernou přihrávku od Kopáčkové přebrala Štěchová a nekompromisně zavěsila 1:2. A tak taky první poločas skončil. Druhý poločas se díky panu rozhodčímu stal velmi zajímavý. Hned od úvodu bylo jasné jak to bude probíhat. Každý náš dotek s míčem, nebo lehký souboj byl zapískán proti nám. Naopak dosti tvrdé fauly a jiné prohřešky ze strany soupeře, jako by nebyly. Děvčata z Příbrami ale zabojovala a srdnatě se rvala o vítězství. Čim poločas dále plynul, tím ostrých zákroků přibývalo. Těsně před koncem zápasu se ještě po krásné přihrávce Karasové dostala do úniku Machutová a dala již na 3:1 pro Příbram. Soupeři už nepomohl ani jim skvěle pískající rozhodčí a naše děvčata v Holoubkově vyhrála 3:1 a připisují si další důležité vítězství.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School