FK PŘÍBRAM
28.04.2013
Divize žen D - Čechy, 16. kolo
1:0
Příbram vs. Braník
Branky: 65 Machutová.
Rozhodčí: Benedik, Vácha
Diváci: 50
Příbram: Pilousková - Branžovská (75. Černá), Šrámková, Karasová, Kopáčková (80. Blahovcová) - Koubková (42. Drdošová), Císařová I., Císařová V. (85. Černohorská), Kočová (K) (55. Krůtová) - Štěchová, Machutová.

Nepříjemný zápas s velmi tvrdě hrajícím soupeřem.

Štěpán Irion

V 16. kole jsme doma přivítali pražský Braník.
Hned od úvodu byla hra velmi tvrdá. Soupeřky tvrdě dohrávaly každý souboj a někdy to bylo fakt o zdraví. Své o tom ví Machutová, které byl v pokutovém území nasazen doslova knockout. Ovšem jasnou penaltu sudí neodpískal. Potom byla tvrdě faulována Koubková a po chvíli musela být vystřídána. V prvním poločase jsme si vytvořili mnoho šancí, ale bohužel ani jednu jsme neproměnili a tak se šlo do šaten za stavu 0:0. Druhý poločas se hrál už jen na polovině soupeře a čekalo se, kdy se smůla prolomí. Konečně to přišlo v 65. minutě, kdy Štěchová poslala krásný pas Machutové a pro tu nebyl problém zakončit 1:0 pro Příbram. Potom jsme si vytvořili místy až drtivý tlak, ale v branku jsme ho neproměnili. A proto zápas skončil naším sice hubeným, ale naprosto zaslouženým vítězstvím 1:0. Opět se v dobrém světle ukázala obrana, která v pěti jarních kolech inkasovala pouze jednou. Samozřejmě to není jen obranou, ale je to výborná práce celého týmu a chuť urvat vítězství, ať to stojí co to stojí.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School