FK PŘÍBRAM
05.05.2013
Divize žen D - Čechy, 17. kolo
1:1
Příbram vs. Ďáblice
Branky: Štěchová
Rozhodčí: Benedik, Svoboda
Diváci: 50
Příbram: Pilousková (46. Karasová) - Branžovská, Tománková, Šrámková, Kopáčková - Krůtová (60. Drdošová), Císařová I., Císařová V., Kočová (K) - Machutová, Černohorská (46. Štěchová).

První jarní zaváhání na domácí půdě

Štěpán Irion

Na velké neproměňování šancí a zahozenou penaltu jsme doplatili.
Od začátku zápasu byl míč na našich kopačkách. Ovšem finální zakončení se nám opět nedařilo. Branka hostující golmanky Školné jakoby byla zakletá. Za vše mluví Kopáčkové neproměněná penalta, kterou Školná reflexivně vyrazila. Těsně před odpískáním poločasové přestávky, podstoupila nepříjemný souboj Pilousková a musela být v brance nahrazena Šrámkovou. Po poločase soupeř začal lehce kousat a po svém rohovém kopu šel překvapivě do vedení. Jeho vedení ale netrvalo dlouho, když o pár minut později vyrovnala Štěchová. Do konce zápasu jsme měli ještě dost příležitostí na obrat, ale bohužel jsme žádnou neproměnili. A tak jsem doma smolně remizovali s Ďáblicemi 1:1. V příštím kole zajíždíme do třetí Kaplice a nečeká nás opravdu jednoduché utkání. Všichni pevně věříme, že nasedneme opět na naší vítěznou vlnu a Kaplici porazíme.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School