FK PŘÍBRAM
12.05.2013
Divize žen D - Čechy, 18. kolo
0:5
Kaplice vs. Příbram
Branky: 2x Machutová, Kočová, Kopáčková, Šedivá.
Diváci: 60
Příbram: Pilousková - Branžovská, Šrámková, Tománková, Karasová - Kopáčková (60 Krůtová), Drobílková, Kočová (K), Koubková (46. Šedivá), Drdošová (75. Černohorská), Machutová.

Přímý boj o první místo!

Štěpán Irion

V přímém boji o první místo, jsme Kaplici na jejím hřišti smetli 5:0.
Zápas se hrál na velmi promáčeném terénu a vypadalo to, že se nebude hrát moc pohledný fotbal. Opak byl ale pravdou. Děvčata z Příbrami sehrála jedno ze svých nejlepších utkání v této sezóně a na hřišti to bylo opravdu vidět. Na úvod měli obrovskou šanci hosté, ale bohužel z vyložené pozice minuli. Potom už se hrálo jen na jednu branku. Náš tlak v první branku proměnila Kočová, když hezkou dorážkou nedala golmance hostů šanci 0:1. V další šanci se objevila Machutová, ale nastřelila břevno. To jí ale vůbec nemuselo mrzet, protože o pár minut později už svou šanci proměnila a zvýšila na 2:0 pro Příbram. Do přestávky se ještě trefila Kopáčková, která dalekonosným lobem překvapila kaplickou golmanku a ta už se zmohla jen na vyndání míče z její branky. To bylo do poločasu vše, a tak se do kabin šlo za stavu 3:0 pro Příbram. Druhý poločas probíhal podobně, Kaplici jsme moc míč nepůjčovali a pohodlně jsme si hlídali vedení. Do hezkého úniku se dostala Machutová, ale její střelu zastavila tyč. V další šanci přihrála Machutová, Šedivé a ta zatočenou střelou vstřelila již čtvrtý gól Příbrami. Po té se Kaplici zranila golmanka a její místo zaujmula domácí stoperka. Toho plně využila Machutová a svým únikem po krásné přihrávce Karasové pečetila vysokou výhru Příbram 5:0. Touto výhrou jsme oplatili Kaplici naší domácí prohru z podzimu a pojistili jsme si první místo v tabulce.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 3.5.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
17:00h
FK PŘÍBRAM
FC Zbrojovka Brno
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
27. 04. 2024
Felix Čejka: Fotbal se rozhoduje ve vápnech
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School