FK PŘÍBRAM
18.05.2013
Divize žen D - Čechy, 19. kolo
6:1
Příbram vs. Vonoklasy
Branky: 56, 65, 70, 80 Machutová, 46. Karasová, 59. Císařová V.
Rozhodčí: Benedik, Vácha
Diváci: 80
Příbram: Černá - Branžovská, Šrámková, Vavrušková (68. Černohorská), Kopáčková - Krůtová (46. Císařová I.),Drdošová, Kočová (46. Císařová V.), Pilousková - Koubková (46. Karasová), Machutová.

Příbramské fotbalistky nasázely Vonoklasům 6 branek!

Štěpán Irion

Po hrůzostrašném prvním poločase, jsme zápas proměnili v exhibici!!
Úvod zápasu a i celý první poločas byl pro oko diváka naprostým utrpením. Hráčky si nedaly přesnou přihrávku a zbytečně kazily. Toho využíval soupeř a dělal naší obraně značné problémy. Hosté se ujali vedení v 10. minutě, když útočnice Vonoklas nedala padající Černé šanci 0:1. Na závěr poločasu se dosti přitvrdilo a někdy šlo opravdu o zdraví. Jestli si soupeřky myslely, že nás tím odradí, tak se hluboce spletly. Ve druhém poločase Příbram vystřídala a bylo to vidět hned od úvodu. Hned první akce Příbrami byla gólová. Když Machutová našla krásnou přihrávkou Karasovou, ta plná sil utekla obraně a povedenou střelou nedala brankářce šanci 1:1. Děvčata byly jak vyměněné a na bránu Vonoklas se valil jeden útok za druhým. V 56. minutě utekla Machutové a otočila vývoj zápasu 2:1. O tři minuty později zahrávala Kopáčková rohový kop, na hlavičku si vyskočila Veronika Císařová a zvýšila na 3:1 pro Příbram. Zápas se v tuto chvíli změnil doslova v exhibici. Měli jsme každý balón, každý souboj byl náš a děvčata z Vonoklas jen přihlížela své zkáze. Další úder přidala opět Machutová, když jí ve vápně přihrála Veronika Císařová a pro Terezu Machutovu už nebyl problém zakončit 4:1. V 70. minutě, výborně hrající Pilousková vyslala křižnou přihrávkou opět Machutovou. A jak tato akce dopadla? 5:1 pro Příbram. Poslední úder K.O. vyprodukovala dvojce Iveta Císařová a Tereza Machutová, když opět povedenou přihrávkou Císařová našla Machutovu a ta vstřelila dnes již svojí čtvrtou branku 6:1 pro Příbram. Více se toho již nestalo a proto příbramská děvčata rozdrtila Vonoklasy 6:1. Po hrozném prvním poločase se příbramská děvčata semkla a šesti brankami nedala soupeři šanci.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School